Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól (x)

Kinek előbb, kinek később, de idővel mindannyiunk bőre öregedésnek indul, homlokunk, nyakunk, arcunk ráncosodni kezd. Szokták mondani, hogy akinek ráncos az arca, az igazán él, hiszen ezek a vonalak élményeink lenyomatai. Nincs olyan csodaszer, ami örökre eltüntetné őket, de az a jó hírünk, hogy vannak csodaszerek, amelyek segítik lelassítani a bőröregedést.

Az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszencia és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátum tökéletes és ütős duót alkot a ráncok ellen, együttes napi használatuk kivételes sejtmegújuláshoz vezet.

Szabadalmaztatott hatóanyag

Az Anti-Age Global termékcsalád szabadalmaztatott hatóanyaga az úgynevezett rügynektár, amelyet botanikusaink laboratúriumainkban fejlesztettek ki.annak érdekében, hogy minél nagyobb dózisban nyerjék ki a növényi rügyekből a bőr megújulását segítő sejteket, elemeket.

Galéria | 4 kép

Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól (x)

Csodaszérumok bőröregedés ellen az Yves Rocher-tól (x)

Fotó megosztása:

A Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum innovatív textúrája a természetes hialuronsav gélnek köszönhető, amely dupla koncentrációban tartalmazza a rügynektárt. Ebben a gélben keverednek aztán össze olyan értékes olajok, mint a jojoba-, borágó-, szőlőmag- és camelinaolajok, amelyek kellemes és megnyugtató érzetet hagynak a bőrön. Ez a kettős fázis biztosítja a bőr megújulását, serkenti a sejtek anyagcseréjét, ragyogóvá és feszesebbé varázsolja a bőrt és biztosítja azt, hogy a szérum hatóanyagai a bőr legmélyebb rétegeibe is eljussanak.

Érdemes beépíteni a napi bőrápolási rutinba az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszenciát és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátumot a tökéletes hatásért.