Kabinházak, római sikk és mesébe illő otthonok a Nők Lapja Enteriőr új számában

Színek, formák, kiegészítők, különleges megoldások, sztárotthon. Csak néhány dolog, ami biztosan megtalálható a tavaszi Enteriőr különszámunkban. Ha többre vagytok kíváncsiak, nézzétek meg a hangolónkat, utána pedig irány az újságárus!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 13 kép

Kabinházak, római sikk és mesébe illő otthonok a Nők Lapja Enteriőr új számában

Kabinházak, római sikk és mesébe illő otthonok a Nők Lapja Enteriőr új számában

Fotó megosztása:

Mindenhol jó, de…

…legjobb otthon. Legtöbbször ez a gondolat mozgat bennünket, amikor a lakásunkat szépítgetjük, öltöztetjük. Aki megérzi az ízét, hogy a jóllétének és az önkifejezésének eszköze (lehet) az otthona, az egy szinte végtelenségig tartó játékban vesz részt: a bútorokat, kiegészítőket kedvére kombinálja, variálja, amíg kialakul egy számára harmonikus kép. Gondolkodhatunk nagyban és kicsiben, akár egy ház berendezésében, de egy szoba átalakításában is. Mindkettőre van példa lapunkban. Egy budai és egy pilisi ház lakói egy időben álmodták meg az enteriőröket az építészeti tervekkel. Ez ideális helyzet, ilyenkor a tereket, a bútorokat a funkciókhoz szabhatjuk. De sokszor egy már meglévő lakást veszünk birtokba, és annak a helyiségeit formáljuk ízlésünkre. Szabó Győző és Rezes Judit, az ismert színészházaspár például egy házrészt vásárolt, és némi átalakítással, színekkel, új lámpatestekkel és nyári konyhával álmodták meg a saját világukat. Mint mondják, minden pillanatát élvezik az ittlétnek.

Egy fiatal házaspár pedig Stockholmban egy emeleti apartmanba költözött, amit aztán elegáns, nőies stílusra formáltak. Vajon mitől „nőcis” egy otthon? A színektől és a formáktól? A kiegészítőktől? A mi otthonunk rovatban ennek jártunk utána, és négy különböző stílusú lakást mutatunk be. Nem feledkezünk meg a járvány hozta trendről sem, például a kabinházakról, amiket sokan nyaralónak vagy irodának használnak. Ha egy szoba vagy akár ház átalakításába kezdünk, az első lépés mindig magunk megismerése. Megtalálni azokat a tárgyakat, textileket, bútorokat, amik komfortosak számunkra, amiktől úgy érezzük: mindenhol jó, de legjobb otthon…

Eszes Andrea, felelős szerkesztő