A megújult Nők Lapja régi-új szerzője Bus István péntek este elindítja a Nők Lapja Instagram oldalán a live beszélgetéseket. Első vendége Erdős Juci plus size fotós lesz.

Április 9-én, pénteken 19 órakor indul a Nők Lapja élő beszélgetés-sorozata az Instagram oldalunkon. Bus István újságíró vendége Erdős Juci plus size fotós lesz. Az este folyamán kiderül többek között, hogy mi az összefüggés a plus size és az evolúciós biológia között és hogy hogyan lehet a body shamingből testpozitív attitűd.

Addig is olvassátok el, mit mondott Erdős Juci a legfrissebb számunkban, amelyben 21 nőt kérdeztünk az elmúlt év kihívásairól.

“Mivel nem tudok utazni, még inkább a fotózásnak élek. Szenvedélyem a nők ösztönzése, és a képeim segítségével lehetőségem nyílik megmutatni, milyen erő rejlik abban, ha valaki szereti és elfogadja önmagát. Az utóbbi évben megcsappant a rúzseladások száma, hiszen a maszkviselés miatt sok nő már nem, vagy csak részben sminkeli magát. Én ennek pont az ellenkezőjét képviselem, simán rúzsozom a szám, még akkor is, ha később belül összekenem a maszkot. Jólesik a lelkemnek, ha megélhetem a nőiességemet azáltal is, hogy – pandémia ide vagy oda – szépen felöltözöm, rendbe teszem a hajam, sminkelek. A munkám során csak én vagyok, és a modell – hiszen a styling, a sminkelés, a frizurakészítés és a fotózás is az én reszortom –, így a biztonsági előírások betartásával folyamatosan dolgoztam.”