Letícia királyné stílustippjei jól jönnek majd akkor is, amikor már nem home office-ban dolgozunk.

A brit királyi család körüli botrányok közepette méltatlanul kevés szó esik Európa többi királyi fenségéről – példának okáért Letícia királynéról. Pedig VI. Fülöp spanyol király felesége az utóbbi hetekben is bebizonyította, hogy legalább olyan kifinomult stílusérzékkel rendelkezik, mint Katalin hercegné vagy Meghan Markle – sőt! Letícia királyné mestere az alacsony és a magas árkategóriájú ruhák mixelésének, nagy támogatója a spanyol divatmárkáknak, és arra is számtalan példával szolgál, hogy ugyanazt a ruhát bizony nem ciki többször viselni – még egy uralkodónak sem. Mutatjuk is a kedvenc szettjeinket tőle!

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Néhány nappal ezelőtt a spanyol királyi pár Andorrába utazott. A kétnapos látogatásra Letícia királyné magával vitte az egyik kedvenc alkalmi topját, amely már legalább két éve megvan neki. A tollakkal díszített, pánt nélküli felső egy spanyol márka, a The 2nd Skin Co. kreációja.

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Az andorrai útra persze konszolidáltabb ruhákat is csomagolt a királyné. Mivel egy templom meglátogatása is benne volt a programjukban, tyúklábmintás blézer és fekete sál is lapult a bőröndjében. Mióta a pandémia tart, különösen odafigyel arra, hogy ne méregdrága szettekben kapják lencsevégre a fotósok.

Fotó: Carlos Alvarez/GC Images

Ahogy Cambridge hercegnéje, Katalin, úgy Letícia is előszeretettel ismétli szettjeit. Ezt az apró kockás ruhát, amely szintén egy spanyol márka, az 1974-ben alapított Pedro del Hierro kreációja, 2018-ban is láthattuk rajta. 

Fotó: Carlos Alvarez/GC Images,

Sok hasonlóságot vélhetünk felfedezni Kate Middleton és a spanyol királyné között, és még a stílusuk is egészen megegyező. 2020-ban például – néhány nap különbséggel – mindketten újrahasznosított anyagú, virágmintás ruhában jelentek meg a nyilvánosság előtt. Katalin a Marks & Spencerből, Letícia a Hugo Boss kínálatából szerezte be az ominózus ruhát.

Fotó: Paolo Blocco/WireImage

A 48 éves spanyol királyné kifejezetten kedveli a mindenki számára elérhető márkákat. Hivatalos eseményeken is előszeretettel visel Zara ruhákat.

Fotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Ez az ujjatlan felsője is a Zara tavalyi kollekciójából van, nagyjából tízezer forintért árulták. 

Fotó: Paolo Blocco/WireImage

És íme még két másik spanyol márka! A királyné bordó ruhája Massimo Dutti, a lakkcipője Lodi.

Fotó: Carlos R. Alvarez/WireImage)

Ki gondolta volna, hogy ez a ruha sem egy dizájnerdarab? Bizony, egy újabb Massimo Dutti midiruha.

Fotó: Carlos R. Alvarez/WireImage

Ahogy a brit királyi család tagjai, úgy Letícia királyné is nagy hatással van a divatmárkák eladásaira. Ezt a Maje ruhát, amelyet először 2019 nyarán viselt, szinte azonnal elkapkodták.

Fotó: Europa Press Entertainment/Europa Press via Getty Images

Valljuk be, nem sűrűn látunk uralkodókat Mango overallban flangálni, de a spanyol királynénak még ez is remekül áll! Egyszerűen imádjuk a laza eleganciáját.

Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Az ibizai életérzés ihlette Charo Ruiz kollekciókból is szívesen válogat a királyné – a forró spanyol nyarakat így lehet sikkesen átvészelni.

Fotó: Pablo Cuadra/GC Images

A cikk végére hagytuk a kedvenc szettünket – amely egyben Letícia királyné favoritja is, már a pandémia előtt is viselte. A pasztellszínű Hugo Boss öltöny és a hozzá tökéletesen passzoló magas sarkú egyszerre feminin és erőt sugárzó.

(Kiemelt kép: Getty Images)