Teszteld velünk a legtisztább természetes ásvány feldolgozásával készülő BOROTALCO Original dezodort! (x)

Csatlakozz a Nők Lapja Egészség tesztelőcsapatához, ahol 100 szerencsés kipróbálhatja a BOROTALCO Original dezodort és meggyőződhet annak hatékonyságáról!

A BOROTALCO márka egy nagyon népszerű, széles körű ismertséggel rendelkező, klasszikus olasz dezodormárka, amely generációk hosszú sora óta jelen van az olasz emberek mindennapjaiban. Olyannyira, hogy a BOROTALCO Original illat az első számú dezodor Olaszországban.*

A BOROTALCO-t a mikrotalkum különbözteti meg a többi dezodortól. Az egyedülálló, finom por a természetes talkum feldolgozásával készül, ami az egyik legtisztább természetes ásvány a világon.
A klasszikus BOROTALCO Original dezodor az egyedülálló Borotalco illattal 48 órás védelmet biztosít az izzadás ellen Az exkluzív mikrotalkumos formulának köszönhetően hatékonyan szívja fel az izzadságot, és kellemesen szárazzá teszi a bőrt. Spray, golyósdezodor és stift formájában is kapható, púderes unisex illat.

Mit kell tenned?

Jelentkezz a tesztünkre 2021. 04. 11-ig ezen az oldalon. A kiválasztottakat e-mailben értesítjük.

A tesztelőknek térítésmentesen 1 darab 45 ml-es BOROTALCO Originals sprayt postázunk ki.
Cserébe azt kérjük, hogy a tesztelési időszak végén oszd meg velünk a dezodorral kapcsolatos véleményedet és tapasztalataidat, mégpedig az e-mailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MICRA-S Piackutató- Marketing- és Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók az ittelmondhatod.hu/adatkezeles/ oldalon.

Kattints IDE a tesztelésért!

Forrás: *Értékbeni piaci részesedés, teljes Borotalco Original termékcsalád, teljes piaci adatok Olaszország, teljes év 2020. november hónappal bezáróan, Élelmiszer-jellegű vegyes üzletek és drogériák, IRI Group adatok. )