A koronavírusnak köszönhetően született meg az a szerkezet, amellyel valódi érintések nélkül szerezhetnek örömet egymásnak a felhasználók. Ha bejön, biztosan ez lesz 2021 legnagyobb cyber-dobása!

A pandémia az egész életünket alaposan felforgatta, így a szexuális szokások is sokat változtak. A pároknak jóval nehezebb intim teret teremteni úgy, hogy egész nap össze vannak zárva, főleg, ha gyerekek is vannak a családban. A szingliknek még ennél is nehezebb dolguk van. A koronavírus megjelenése óta az ismerkedés még nagyobb kihívás, hiszen a randevú már önmagában rizikós, a futókalandokról nem is beszélve. Főleg, hogy tudjuk, egyetlen ölelés is elég a betegség átadására.

Vissza a jövőbe

Nem meglepő, hogy a szexshopok forgalma az egészen világon megnőtt – Kanadában pontosan 135%-al rendeltek több szexuális játékszert, mint a pandémia előtt. Ez a tendencia is adhatott ötletet Angelina Aleksandrovich-nak, hogy átemelje az intimitást a cybertérbe. Hogy is felejthetnénk azt az ikonikus jelenetet az 1993-as Pusztító című filmből, amikor Sylvester Stallone és Sandra Bullock próbálkoznak a virtuális szeretkezéssel? Na, pont úgy kell elképzelni Aleksandrovich találmányát is, annyi különbséggel, hogy erre nem kellett 2032-ig várni.

Az experience designer (felhasználói élményfejlesztő – a szerk.) és a Raspberry Dream Labs nevű csapat olyan szerkezetet álmodtak meg és hoztak létre, amivel

tökéletesen kiváltható a valódi együttlét öröme

úgy, hogy még csak közös térben sem kell tartózkodnia a két félnek – legalábbis ezt ígéri a fiatal team.

Valósághű érintések

„A Covid-19 többek közt arra ösztönzi az embereket, hogy egyre jobban higgyenek, bízzanak a technológiában. Eddig a virtuális valóságot kizárólag a számítógépes játékvilághoz kötötte a társadalom, de ez mostantól megváltozik” – bizakodik a feltaláló. Észak-Londonban két önkéntes bevonásával tesztelték az új szerkezetet, ami annyira realisztikus, hogy még illatokat is képes közvetíteni. A nyakban hordott headsetnek, illetve a kézi érzékelőknek köszönhetően minden simogatás, érintés valósághű.

Az élményt az erogén zónákon elhelyezett stimuláló eszközök fokozzák.

Alexandra úgy érzi, ugyanúgy megbarátkozunk majd a cybervilággal az örömszerzésben, mint a tudományos-, és üzleti életben.

Milyen érzés a virtuális együttlét? A női önkéntes azt mesélte, óriási élmény volt neki, de időbe telt, mire be tudta fogadni, mi történik vele. A pár férfi tagja csak annyit tett hozzá: „Még nem értem a végére, szívesen folytattam volna.”

Ebben a videóban láthatjuk a szerkezet pontos elvét és működését: