Minden a részletekben rejlik – A stílusodhoz illő kiegészítők teszik igazán otthonossá lakásodat (x)

Szeretjük szép dolgokkal körbevenni magunkat a mindennapokban, ezen tárgyak kiválasztása pedig mindig nagyon izgalmas feladat. Vajon melyik lesz a legmegfelelőbb szín? Hogyan mutatnak egymással kedvenc kiegészítőink? Lehet, hogy az összkép túl zsúfoltnak hat majd? Hogyan találjuk meg az egyensúlyt?

Álmodd meg, próbáld ki, vidd haza!

Nem elég elképzelni! Látnunk kell magunk előtt. Megfogni, érezni, egymás mellé helyezni, kipróbálni, tapasztalni, mi mivel működik. Összhangot teremteni olyan darabok között is, melyekről először talán nem is gondoltuk volna, hogy egymásból a legjobbat hozzák ki. Ezen gondolatok mentén jött létre a Solinfo Shop új szolgáltatása, a Solinfo Home Styling.

Bízd a kiegészítők kiválasztását a Solinfo szakembereire!

Bizonytalan vagy, hogy pontosan milyen lakáskiegészítőkkel, textíliákkal, ikonikus design tárgyakkal vedd körbe magad otthonodban? Szakemberre bíznád a végső összhang kialakítását? A Solinfo Shopban minden a design kiegészítők körül forog! Keresd meg őket, elképzeléseid mellé szakértő segítséget kapsz. Miután beszélgettek veled, és esetleg otthonodba is bepillantottak, több száz gyártó kínálatából választanak kiegészítőket igényeidnek, ízlésednek megfelelően. Először moodboardok segítségével mutatják meg ötleteiket, személyre szabott tanácsokat kapsz. Kiemelt nemzetközi gyártók termékeinek átválogatásával, valamint a legújabb kollekciók bemutatásával segítenek neked projekted megvalósításában. A Solinfo Shop legújabb szolgáltatásának segítségével nemcsak megálmodhatsz egy enteriőrt, de ki is próbálhatod a kiegészítőket, mielőtt hazavinnénk azokat. A kiegészítők kiválasztása után ugyanis lehetőséged van a Solinfo Group bemutatótermeinek semleges tereiben az ötleteket élőben is kipróbálni. Egy kis ízelítő, Top 10 design lakáskiegészítő a Solinfo Shop kínálatából

&Tradition Flowerpot asztali lámpa
1969-ben Verner Panton tervezte a híres &Tradition FlowerPot lámpát. A design tárgyak csak akkor válhatnak tervezési ikonokká, ha kiállták az idő próbáját és teljesen természetesen jelennek meg a különböző enteriőrökben és saját szimbolikus hangulattal ruházzák fel környezetüket – a FlowerPot éppen ezt az elméletet kelti életre. 

Normann Copenhagen Circus puff
Színezd otthonodat a gyönyörű Circus puffokkal! Lekerekített formájával, letisztult, grafikus vonalvezetésével az antik marokkói bőrpuffok modernkori változatai. Az ellentmondások találkozását sorakoztatja fel egy olyan kivitelezésben, amelynek stílusa szabályos, szigorú, minimalista, ugyanakkor mégis lágy és hívogató.

Rückl Love kristálypohár
A Rückl kiváló minőségű kristálypoharai kézzel készülnek egy cseh üzemben. A tervező, Rony Plesl minimalista, ugyanakkor jól felismerhető stílust hozott létre. A gyönyörű, minőségi kristálypohárra kézzel vágott motívumokat álmodott meg, ami azonnal felkeltette a Rückl rajongóinak figyelmét. 

Muuto Ridge váza
A Muuto letisztult vonalvezetésű vázája új színfoltja a virágok elhelyezésének. A Ridge névre keresztelt váza nemcsak virágokkal, de önmagában is mutatós darab, tökéletes választás bármely enteriőrbe.

Normann Copenhagen Stay lerakóasztal
A Normann Copenhagen Stay névre keresztelt lerakóasztalának megjelenése ipari és egyben kemény acél, puha formák és fényes felületek kombinációja, amelyek együttesen alkotják a jelenlegi designt, friss és eredeti megjelenéssel.

Galéria | 10 kép

Minden a részletekben rejlik – A stílusodhoz illő kiegészítők teszik igazán otthonossá lakásodat (x)

Minden a részletekben rejlik – A stílusodhoz illő kiegészítők teszik igazán otthonossá lakásodat (x)

Fotó megosztása:

Vitra L’Oiseau kerámia madár
A L’Oiseau névre keresztelt madár, az archaikus egyszerűség és az északi népművészet szerény visszafogottságát jeleníti meg. Karcsú formájának látványa gazdagítja a kortárs belső tereket, az általában az állati alakzatokhoz társított ravaszság érzése nélkül.

HK living Chulucanas szobor
Ez a különleges szobor a HK livingtől egy ikonikus kiegészítője lehet otthonodnak. Kézzel készült a perui Chulucanas-ban. Ez a város kiemelkedően híres a kerámiáiról és gazdag történelemmel rendelkezik. 

Tom Dixon Bell asztali lámpa
A Tom Dixon Bell lámpa egy vagány karakteres, kortárs darab. A lámpát a tervezője, préselt acélból álmodta meg, ami fényes fekete bevonatot kapott. A geometriai forma lenyűgöző félgömb búrát kapott, mely hangsúlyos alapon ékeskedik. Feltűnő, modern esztétikai megjelenést biztosít a térben. 

Vitra Home Sweet Home párna
Ezt a gyönyörű színekből álló Home Sweet Home Vitra párnát Alexander Girard hímzett motívumai díszítik. Girard munkássága a huszadik század üde színfoltja volt, a játékosságot jelenítette meg munkáiban – ami hiányzott a klasszikus modernizmus szigorú szabályszerűségéből. A párna a Vitra kollekció különleges, egyedi karakteres darabja, ami szépen kombinálhatóak bármely enteriőrben. 

Menu fürdőszobai szappanadagoló
Az egyszerű geometriát és a tiszta anyagokat ötvöző, átgondolt Bath sorozat a Norm Architects minimalizmusának és funkcionalitásának szemléletét közvetíti. A sorozat porszórt acélból készül, matt fekete felülettel, mely elegáns és letisztult megjelenést biztosít. 

Ha érdekel a Solinfo Home Styling szolgáltatása, vagy megtetszettek ezek a különleges design darabok, keresd bátran a Solinfo Shop értékesítőit!

Solinfo Shop
1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 3.
+36 1 550 5666
shop@solinfo.hu
solinfoshop.hu