Rugalmasság + változás, új élet és a legidősebb háziorvos a Nők Lapja új számában

Milyen az életünk során egy teljesen új szerepbe kerülni? Hogyan változtathatunk magunkon? Mi motiválja az ország legidősebb háziorvosát? Ismét sok a kérdés a lapban, de mi mindenre igyekszünk választ adni e heti cikkeinkben is.

Galériánkra kattintva ízelítőt kaptok a Nők Lapja 2021/10. számának tartalmából:

Galéria | 10 kép

Nők, akik nincsenek

Tavasszal az újságosstandnál nézelődő, gyanútlan járókelőre rátörhet a homályos balsejtelem: lehet, hogy nincs is bikinialakom? Vagy ha van is – istenem, miért ne lenne, minden strandra járónak van –, lehet, hogy nem pontosan az a fajta, amelyre a fogyasztóreklámokban és a médiában célozgatnak?

Az ember, ugye, nem dől be magazinjelszavaknak, csak azért, mert vastag betűvel szedik, még nem tartja kötelezőnek magára nézve, hogy többre vágyjon, mint amivel a természet, talán kissé mostohán, megáldotta.

Madame Curie-nek például nem volt bikinialakja. Margaret Thatchernek sem.

Szabó Magdának, igaz, állítólag volt.

Amennyire meg tudom ítélni, egészen enyhe, diszkrét kis bikinialakja volt Kleopátrának. Frida Kahlónak éppen csak hogy!

Maradjunk annyiban, Marilyn Monroe-t ma nem fotóznák egy fitneszmagazin címlapjára.

Ki ismeri itt ki magát?

A bikinialak tehát olyan titok, mint a madarak költözése, Stonehenge, vagy a fekete lyuk az univerzumban. Csak a fogalmat ismerjük, a koordinátáit nem.

Ezért aztán mi sem firtatjuk az elérésének módját.

Amiről viszont ebben a lapszámban elég sokat írunk, az a személyiség rugalmassága, az izmosítható akaraterő vagy az a fajta szálkás bátorság, amely ahhoz kell, hogy az ember 98 évesen is tegyen másokért, végezze a feladatát.

Nem sok szót veszteget a bikinialakra e heti címlapsztárunk, Mihalik Enikő sem, eleget pózolt falatnyi fürdőruhában, és éppen elégszer vállalta ember voltát ahhoz, hogy ne legyen ennyire kontár.

Olvashatnak viszont testi-lelki szépséget szolgáló tippekről, például arról, hogyan kell okosan enni vagy félelem és illúziók nélkül szembenézni a valósággal.

Ezeket a tippeket magazintündérek helyett a sors által edzett emberek adják. Az ő bevált receptjeik alapján tartós életmódváltásra szeretnénk ösztönözni az olvasót. Apróbb, házi használatra való bikinialakja végül is mindenkinek van.

Vass Virág, főszerkesztő

Ha előfizetnél a nyomtatott magazinra, ne habozz, kattints az mc.hu oldalra, vagy fizess elő a nőklapja.hu-ra és olvasd online a Nők Lapja tartalmait. Pontos részletek az mc.hu/noklapjahu oldalon! Kövess minket Facebookon, Instagramon, valamint YouTube-on is!