Zöldülő szépségipar – A Garnier hivatalosan is állatkísérlet-mentes (x)

A Garnier termékei a Leaping Bunny program keretein belül hivatalosan is Cruelty Free International minősítést szereztek világszerte.

A Cruelty Free International a legmagasabb standardot képviseli az állatkísérlet-mentesség területén. Michelle Thew, a Cruelty Free International non-profi szervezet vezérigazgatója szerint a Leaping Bunny program keretében kapott minősítés fontos mérföldkő a szépségiparban. “Hosszú hónapokat vett igénybe, hogy a Garnier fáradhatatlan munkával vizsgálat alá vonja minden egyes beszállítóját és beszerzési forrását, és maradéktalanul elégedettek vagyunk az elért eredményekkel” – mondta Thew.

A Garnier 2020-ban elindította a Green Beauty program kezdeményezését, mellyel a márka környezetre gyakorolt kedvezőtlen hatását hivatott csökkenteni:

  • Több szolidáris beszerzés
  • Több természetes összetevő
  • Több újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolás
  • Több megújuló energia
  • Több lépés a műanyagszennyezés ellen

Adrien Koskas, a Garnier Globális Márka elnöke a 1989 óta elkötelezett híve az állatkísérlet-mentes világnak. A Cruelty Free International hivatalos minősítése jelentős mérföldkő, és a kezdetektől fontos része a Green Beauty küldetésének. Ma a Garnier újabb Zöld lépést tesz annak érdekében, hogy maradéktalanul elkötelezett, valóban fenntartható, transzparens márkává váljon, amely Zöld Szépséget biztosít mindannyiunknak” – fogalmazott Koskas. 

További információ:
www.garnier.hu