Rendelj személyre szóló üzenetet magyar sztároktól!

Bajba jutott művészeknek is segíthet egy új magyar kezdeményezés.

„Kérlek, vidítsd fel kicsit a nagymamámat, Erika nénit! (Te vagy a kedvence.) Már lassan egy éve nem találkozhattunk a nagyival. Mondd meg neki, hogy bár nem írunk papírra levelet neki – ahogy mindig kéri –, de azért sokat gondolunk rá, és nem csak a sajtos kiflik miatt” – kérésünkre ilyen, és ehhez hasonló kedves üzeneteket is tolmácsolnak a sztárok. Hogy kik? Akár Gergely Róbert vagy Csonka András. (További neveket lejjebb is elárulunk.)

Bárki kérhet ismert magyar emberektől személyre szabott üzenet egy új magyar kezdeményezésnek köszönhetően.

Az örökre szóló ajándék ráadásul egyes művészeknek segítséget is nyújthat a koronavírus-helyzetben. A Sztárüzenet oldalon már több mint félszáz híresség várja, hogy örömet okozhasson valakinek.

Pikali Gerda

A Sztárüzenethez hasonló kezdeményezés az Amerikai Egyesült Államokból indult. Egy digitális ajándékozási forma, amelynek lényege, hogy a rajongók az ismert emberektől személyre szóló videóüzenetet rendelhetnek szeretteiknek – felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel bármilyen alkalomra. Lehet az születésnapi köszöntés, esküvői gratuláció, vizsga előtti biztatás, egy nagy hír bejelentése, vagy csak sima beugratás. A sztaruzenet.hu oldalon zenészek, színészek, humoristák és további ismert emberek teljesítenek kívánságot. Videóban üzen többek közt Pikali Gerda, Gazdag Tibor, Szerednyey Béla, Fenyvesi Zoli, Balázs Andi, Nagy Sándor, Várkonyi András, Polgár Peti, Heincz Gábor Biga, Dér Heni, illetve Sipos Péter – és a lista napról napra bővül. Az ötlet nemcsak amiatt fontos, mert örömet okoz másoknak, hanem esetenként bajba jutott, a pandémia miatt bevétel nélkül maradt művésznek is segít. Többük  – a nehéz helyzet ellenére – leendő bevételeinek egy részét felajánlotta a Ments Életet Közhasznú Alapítvány részére. Ugyanakkor a sztárok közül sokan nem a támogatás miatt regisztráltak a sztaruzenet.hu oldalra. A célja mindenkinek az, hogy örök emléket nyújtson.

Hogyan működik?

Ha kiválasztottuk a listából a sztárt, akitől üzenetet szeretnénk kapni, mindössze annyi a dolgunk, hogy elküldjük a megrendelésünket. Minél részletesebb a megrendelésünk, annál jobb. Érdemes mesélni például arról a személyről, aki kapja a videót, hogy honnan ismerjük egymást, milyen a kapcsolatunk… Pár napon belül aztán e-mailen értesítenek, ha elkészült a videónk – ezt pedig egy gombnyomással továbbíthatjuk a meglepni kívánt személynek.

(Kiemelt képen: Nagy Sándor színművész, fotó: sztaruzenet.hu)