Kate és Meghan kedvenc ékszermárkája izgalmas kollekciót dobott piacra

Az ékszerek viselői hercegnőnek érezhetik magukat.

A londoni Missoma arannyal futatott, apró drágakövekkel díszített fülbevalói, medáljai és egyéb ékszerei egyszerűen gyönyörűek. Nem csoda, hogy a Marisa Hordern által 2008-ban alapított ékszermárka hamar népszerűvé vált, ráadásul visszatérő vásárlói között tudhat két prominens személyt is: Cambridge hercegnéje és sógornője, Sussex hercegnéje is gyakran visel Missoma kreációkat hivatalos megjelenéseken. Kate és Meghan minden bizonnyal örömmel fogadták azt a hírt is, hogy kedvenc ékszermárkájuk luxuskollekcióval bővíti kínálatát.

A Missoma Fine kreációk 14 karátos, újrahasznosított aranyból készülnek, a márka pedig ezzel nemcsak a fenntarthatóságra szeretné felhívni a figyelmet, hanem arra is, hogy az ékszerek többet érnek az eldobható divatcikkeknél. Azt javasolják, hogy ha mégis meguntuk egy-egy darab viselését, adjuk tovább olyasvalakinek, aki szívesen hordja majd tovább. A kollekció teljes egészében kézzel megmunkált darabjai között találunk fehér és sárga aranyból készült ékszereket, és a Missoma kínálatában először fehér és fekete gyémánttal díszített kreációkat.

Katalin hercegné egy észak-londoni mecsetben tett látogatásakor, Missoni fülbevalóval

Érdekesség, hogy a kijárási korlátozások és lezárások nem csökkentették az ékszerboltok forgalmát, sőt a Lyst nemzetközi divatplatform jelentése szerint az ékszerekre 28%-kal többször keresünk rá. Vajon a növekvő tendencia mögött az áll, hogy a videós értekezletekre egy-egy látványos ékszerrel a legegyszerűbb feldobni a megjelenésünket? Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy Harry és Meghan következő Zoom-bejelentkezésén melyik Missoma ékszert szúrjuk ki a várandós hercegnén.

(Fotó: Getty Images)