Újabb részletek derültek ki A Bridgerton család 2. évadáról

Még egy jó hír érkezett Bridgertonék háza tájáról!

Nemrég még csak néhány információmorzsából következtettünk arra, hogy hamarosan kezdődik A Bridgerton család második évadának forgatása, de most már hivatalosan is bejelentették a hírt! A Bridgerton 02 néven futó projektet márciusban kezdik forgatni az angliai Uxbridge-ben.

Az 1800-as évek elején játszódó romantikus drámasorozat, amelynek alapjául Julia Quinn A herceg és én című kötete szolgált, az egyik legjobb dolog volt, ami a 2020-as év végén történhetett. A részletgazdag díszlet, a zseniális szereplőgárda – különösen a főszereplő Regé-Jean Page – és a magával ragadó történetvezetés pedig elég volt ahhoz, hogy A Bridgerton család legyen minden idők egyik legsikeresebb produkciója. A sorozatot az első négy hétben 82 millió háztartásban nézték meg, ezzel pedig a Netflix rekordot döntött.  

Szerencsére most már hivatalos, hogy lesz második évad. „Tucatnyi új szereplővel jövünk. Anthony szíve elkezd valakiért dobogni, szerelmük pedig épp olyan elsöprő és gyönyörű lesz, mint amilyet a nézők elvárnak tőlünk” – avatta be a részletekbe Chris Van Dusen producer a Today nézőit. A forgatókönyv egész biztosan Julia Quinn következő kötetére, A vikomt, aki engem szeretett című könyvre fog épülni, amelyben egy tüzes és eszes hölgy, bizonyos Kate legyeskedik Anthony (Jonathan Bailey) körül. Most már azt is tudjuk, hogy Kate-et a Szexoktatásból is ismert brit színésznő, Simone Ashley fogja alakítani.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Simone Ashley (@simoneasshley) által megosztott bejegyzés

 

A szereplőválasztásból arra következtethetünk, hogy A Bridgerton család második évada is igyekszik majd ledönteni a faji konvenciókat. Az alkotók azt találták ki, hogy Anthony szerelme, és a lány családja – a könyvvel ellentétben – indiai származású lesz, még színesebbé téve így az újragondolt, multikulturális 19. századi londoni elitet. Az első évadban is több színes bőrű színész játszott főszerepet, többek között Hastings hercege (Regé-Jean Page), Lady Danbury (Adjoa Andoh) és Sarolta királyné (Golda Rosheuvel).

(Fotó: Netflix)