Meghan és Harry második gyereküket várják

Meghan és Harry bejelentették, hogy második gyereküket várják.

Harry sussexi herceg és Meghan sussexi hercegné második gyereküket várják, jelentette be vasárnap a sajtószóvivőjük. Azaz kistestvért kap az elsőszülött Archie, aki májusban lesz kétéves. 

A pár megosztott egy fotót is magukról, amint egy fa alatt fekszenek, Harry megsimogatja Meghan fejét, Meghan pedig a kerekedő hasán tartja kezét.

Meghan novemberben hozta nyilvánosságra, hogy júliusban elvetélt, megható cikkben írt a New York Times-ban arról, hogy szinte elviselhetetlen fájdalom volt elveszíteni egy gyereket.

Harry, II. Erzsébet királynő unokája és felesége 2020 januárjában jelentették be, hogy függetlenedni szeretnének, ezért visszavonulnak a brit királyi családban betöltött funkcióiktól. Júliusban megjelent egy életrajzi könyvük is.

A Megxit óta – így nevezte el a brit sajtó a hercegi pár kivonulását a királyi házból – Meghan és Harry herceg Los Angelesben élnek. A koronavírus-járvány elején arról cikkeztek velük kapcsolatban, hogy ételt szállítottak a rászorulóknak, aztán arról is olvashattunk, hogy pert indítottak néhány lap fotósai ellen. Tavaly produkciós céget alapítottak és leszerződtek a Netflix-szel.

(Kiemelt kép: Misan Harriman)