A Daphne Bridgertont alakító Phoebe Dynevor legalábbis erre enged következtetni...

Amikor tavaly karácsonykor A Bridgerton család megjelent a Netflix kínálatában, azonnal rákattantunk, és nem voltunk ezzel egyedül: csak az első héten 63 millió háztartásban voltak kíváncsiak az 1800-as évek elején játszódó romantikus drámasorozatra. Az elképesztő sikerből persze sejteni lehetett, hogy a készítők folytatják majd a produkciót – pláne, hogy a történet alapjául szolgáló regényekből is van még jó néhány kötet –, január végén a Netflix a Twitteren be is jelentette, hogy lesz második évad. Ezt persze a sorozat legrejtélyesebb alakja, a kilétét titokban tartó Lady Whistledown is megerősítette a pletykalapjában.

 

Julia Quinn könyvsorozatának második része, A vikomt, aki engem szeretett Anthony Bridgerton szerelmi életére fókuszál, így nagy valószínűséggel a sorozatban is ő lesz a középpontban, de minden bizonnyal kedvenc párosunk, Daphne és Simon is főszereplői maradnak a produkciónak.

BRIDGERTON

Hogy mikortól követhetjük a Bridgerton család életének további alakulását, még kérdőjeles, erről nem nyilatkozott a streamingszolgáltató, ám a Daphne Bridgertont alakító színésznő nemrég elejtett egy információmorzsát. Phoebe Dynevort kiszúrták a rajongók, amint New Yorkból az Egyesült Királyságba utazott, ráadásul a karaktere védjegyének számító vörös loknikkal. Mi mást jelenthetne ez, mint azt, hogy a forgatások megkezdődnek? Ha ez így van, akkor a második évad epizódjaival nagyjából tizenkét hónapon belül el is készülnek. Lélegzet-visszafojtva várjuk a 2022-es évet.

(Fotó: Netflix)