Tedd ragyogóvá szeretteid Valentin-napját a Pandorával! (X)

A 2020-as év után mindenki megérdemel egy kis csillogást. A Valentin-nap nagyszerű alkalom, hogy kimutasd szeretteidnek, hogy milyen fontosak neked, az apró gesztusok és ajándékok biztosan feldobják a napjukat – amire most mindenkinek szüksége van.

2020-ra úgy emlékszünk majd vissza, mint az évre, amikor sok mindent újra kellett tanulnunk: a megszokott életmódunkról való lemondás mellett új módokat kellett találnunk a munkára, tanulásra, feltöltődésre, sőt arra is, hogy hogyan mutassuk ki a szeretetünket azok irányába, akik a korlátozások közepette a világunkká váltak: a szeretteink felé.

Mivel minden korábbinál fontosabbá váltak a körülöttünk élők, most különösen fontos, hogy ki is fejezzük irányukba, hogy törődünk velük: fejezzük ki szeretetünket dicsérő szavakkal, töltsünk együtt minőségi időt, amennyiben a helyzet megengedi vagy lepjük meg őket egy apró ajándékkal.

A Valentin-nap a legmegfelelőbb arra, hogy megajándékozzuk szerelmünket, de akár barátainkat, sőt önmagunkat is! Mára az ünnep jóval túlmutat az eredeti értelmezésén, a szerelmesek napjából a szeretet kifejezésének világnapjává vált. Ne feledkezz meg tehát párod mellett barátnőid, sőt saját magad számára is beszerezni egy örömet okozó apróságot erre az alkalomra!

A charmrajongók számára a Pandora 2021-ben is számos különleges charmmal készül a Valentin-napra: a látványos Metál hatású piros szív charmot kézzel készített, áttetsző vörös tűzzománc teszi ragyogóvá, így más charmokkal párosítva is biztosan kitűnik majd bármely kollekcióból, tükrözve viselője vibráló stílusát.

Metál hatású piros szív charm

A kívánság szív ékszerek letisztult, kézzel megmunkált sterling ezüst darabok. A karperec, nyaklánc vagy a fülbevalók is kitűnő ajándékok: add őket annak, akinek szeretnéd, hogy minden álma valóra váljon!

Kívánság szív ékszerek

Természetesen magadról se feledkezz meg: ajándékozd meg magad valami különlegességgel, ami minden nap emlékeztet arra, hogy a legfontosabb: hogy te szeresd és elfogadd önmagad. Válaszd a Piros döntött szív szoliter gyűrűt! A különleges, aszimmetrikus mintájú sterling ezüst ékszert Rómeó és Júlia története ihlette, más gyűrűkkel viselve pedig még látványosabb hatást érhetsz el.

Piros döntött szív szoliter gyűrű