Elizabeth Hurley megtalálta a kijárási tilalom előnyeit

A kijárási tilalom alól a legnagyobb sztárok sem mentesültek Angliában. Az 55 éves modell, színésznő, fürdőruhadizájner így élte meg a kényszerű otthonlétet.

Az utóbbi hetekben egyszer-egyszer kiélvezhettük a hóesést, a gyerekek hóembert építhettek, a gyereklelkű felnőttek pedig hóangyalt készíthettek. Senkinek nem sikerült azonban olyan bombasztikus havas fotót feltölteni a közösségi oldalakra, mint az 55 éves Elizebeth Hurley-nek. A brit modell, színésznő, fürdőruhadizájner egy hete bikinialsóban és műszőrme bundában pózolt a háza udvarán, a közel 300 ezer lájkot begyűjtő képet pedig az édesanyja készítette. De nincs ebben semmi meglepő, a koronavírus-járvány az ő életét is fenekestül felforgatta, hónapokig nem járt fotózásokra, a családjával várta, hogy véget érjen a lezárás Angliában. Liz a brit Graziának mesélt arról, hogyan teltek mostanában a mindennapjai.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) által megosztott bejegyzés

 

A vidéki életről

Éveken át ingáztam London és Herefordshire között, de a kijárási tilalom alatt végig vidéken voltam. Kilencen voltunk egy háztartásban, és eléggé stresszeltem azon, hogy mindenkit ellássak és biztonságban tudjak, de közben meg annyira élveztem, hogy senki sem háborgat minket az otthonunkban. Tinédzserkorom óta nem töltöttem ennyi időt a családommal.

A home office-ról

Számomra van a „munka-munka” és a „munka”. „Munka-munka” a filmezés, a kampányfotózás, a jótékonysági feladatok,  a hivatalos megjelenések, az üzleti megbeszélések és minden olyasmi, ami miatt valahová időre kell mennem. Ezek esetében rettentően fegyelmezett vagyok: korán vacsorázom, nem iszom alkoholt és korán lefekszem aludni. „Munka” az, amikor a laptopomhoz vagyok kötve, intézem a fürdőruhamárkám ügyeit, írok, ötletelek, rendezem az otthonom dolgait és próbálok a tonnányi papírmunkám végére érni. Ez utóbbihoz melegítőnadrágot és lófarkat viselek, a fegyelmezettségemet pedig félredobom: későn fekszem, állva eszem a hűtőből és számolatlanul iszom az eszpresszókat.

A karantén előnyeiről

A lezárás olyan szempontból felszabadító volt, hogy nem csekkoltam folyamatosan az e-mailjeimet és nem aggódtam a határidők miatt. Csak akkor mostam hajat, amikor le kellett fotózni néhány fürdőruhát vagy valamilyen jótékonysági akcióról posztoltam.

Elizabeth Hurley a Mellrákkutatási Alapítvány virtuális eseményén mondott beszédet tavaly májusban

Az esti programokról

A kijárási tilalom alatt bevezettük azt a szabályt, hogy este hat előtt nem kapcsoljuk be a tévét, a vacsora után pedig együtt ültünk le a készülék elé – ez az élmény a gyerekkoromba repített. Rengeteg veszekedés volt a távirányító felett, de ledaráltunk hat évadot a Foglalkozásuk: amerikai című sorozatból, három évadot az Ozarkból, megnéztük az össze Breaking Bad epizódot – hú, de jó sorozat –, és műsoron volt sok fekete-fehér film az ötvenes évekből.

Az aktuális munkájáról

Jelenleg Yorkshire-ben dolgozom John Cleese-zel és Kelsey Grammerrel, ez „munka-munka”. Életem legkellemesebb forgatása ez a film: úgy sétálok be a díszletbe, mintha egy forró fürdőben merülnék el. A lezárás kezd olyan érzéssé válni, mint egy ködös, félig emlékezetes álom. A szorongás ellenére, amit okozott, őszintén elkezdtem értékelni mindenem, amim van.

(Fotó: Getty Images)