Viszlát, skinny! Ezeket a farmereket viseljük 2021-ben

Úgy tűnik, ebben az évben (is) a kényelem lesz az elsődleges szempont.

Mintha a világszerte bevezetett lockdown és kijárási korlátozások a divatiparra is rányomták volna a bélyegüket – és nem csak gazdasági értelemben. A kifutókat ugyanis ellepték a lazábbnál lazább szerelések, mintha a legfőbb szempont 2021-ben (is) a kényelem lenne. Az új trendek a farmerfazonokban is megjelentek, épp ezért nem mehetünk el mellettük szó nélkül. Hiszen a farmer életünk fontos része – a home office alatt is ahhoz nyúlunk legelőször, ha némi változatosságra vágyunk, és kiszabadulnánk a cicanadrág-melegítő bűvköréből. Az új szezonban a skinny farmereket elsüllyeszthetjük a szekrény hátuljába, és elővehetjük a ’70-es, ’90-es években hordott darabjainkat (ha még ránk jönnek), vagy beszerezhetjük azok modernebb, maibb változatait, hiszen a boltok polcai az alábbiakkal lesznek tele.

A baggy farmer

A bővebb fazon már egy ideje a kínálatpalettán van, idén azonban a szokásosnál is nagyobbak, lazábbak lesznek ezek a nadrágok. Több verzióban is megtalálhatók: a buggyosabb, boka fölé érő, alul húzott változatok mellett a Balenciaga divatba hozta a nagyon bő, nagyon hosszú, egyenes szabású, a ’90-es évek rapper sztárjait idéző fazonokat is.

(Kép forrása: Getty Images)

Bella Hadid a Balenciaga bemutatója előtt (Forrás: Getty Images)

A csőnadrág

A tökéletes hozzávaló egy lezserül elegáns szetthez, zakóval kombinálva, és a napközbeni, rohangászós, tornacipő-póló-farmer outfithez is ideális választás. Az idei verziók magas derekúak, a száruk pedig rojtozott és hosszú, amelyet visszatűrve is viselhetünk.

(Forrás: Getty Images)

A patchwork

Nincs is jobb módja a régi, kedvenc nadrágok megmentésének: csak egy ügyes varrónő kell hozzá, és máris kész a háromból (négyből, ötből) készült egyedi, páratlan farmer. A patchwork nadrág igazi statement darab, egyszínű felsőkkel, egyszerű tornacipővel vagy csizmával érdemes párosítani.

(Forrás: Getty Images)

A trapéz

A  szabásról, amely anyáink tinikorában, majd a mi tinikorunkban élte fénykorát, már nem gondoltuk, hogy a mi életünkben visszajön – de visszajött. A forma születésekor praktikus célt szolgált: az amerikai tengerészgyalogság katonái viselték egyenruhaként – nekik fontos volt, hogy a nadrág szára alá könnyedén fel tudják húzni a csizmájukat. A trapézfarmer 2021-ben combrészen is bővebb: nem feszül, csupán csípő- és fenéktájékon követi pontosan a testünk formáját. Lehet nosztalgiázni!

(Forrás: Getty Images)

(Kiemelt kép forrása: Getty Images)

Szeretnéd megtudni, milyen edzésforma illik hozzád? Töltsd ki tesztünket és nyerj!