Vilmos herceg és Katalin családja új taggal bővült

Cambridge hercegi párjához nem sokkal szeretett kutyájuk, Lupo elvesztése előtt került a spánielkölyök.

A herceg és a hercegné előző kutyusa, Lupo, akit a pár nászajándékba kapott Kate testvérétől, Jamestől, tavaly novemberben halt meg. A szeretett négylábú elvesztését Vilmos és Katalin a közösségi oldalaikon jelentették be: „Lupo a családunk szíve volt az elmúlt kilenc évben, és nagyon fog hiányozni.” Ám azt egészen mostanáig titokban tartották, hogy egy másik kutyus színesíti a mindennapjaikat.

Az új cocker spániel szintén James Middleton kenneljéből érkezett, méghozzá Lupo testvére, Luna hozta világra. A kölyköt néhány hónappal Lupo halála előtt vitték haza vidéki otthonukba, a norfolki Anmer Hallba. A The Mail on Sundaynek nyilatkozó forrás szerint

„a hercegi párt összetörte Lupo elvesztése, amelyet minden kutyatulajdonos megért. Ám az új kiskutyát még a tragédia előtt vették magukhoz. Azt remélték, hogy a kölyökkutya kellemes társaság lesz az idős Lupo számára, aki talán így új erőre kap, és kicsit tovább élhet.”

Cambridge hercege és hercegnéje, valamint három gyerekük odáig van a tündéri cocker spánielért, amelynek nevére eddig nem derült fény. A kölyök kiválasztásában viszont, úgy tudni, segédkezett a hétéves György herceg és az ötéves Sarolta hercegnő is.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

James Middleton (@jmidy) által megosztott bejegyzés

 

James Middleton és párja, Alizee Thevenet 2020. július 24-én jelentették be az Instagramon, hogy Luna nevű kutyusuk kölykei úton vannak az új otthonukba, Katalin testvére azt írta: „56 napja születtetek, 56 napja indult az életetek rengeteg kakival és félig megevett zoknival, de csupa öröm volt nézni a fejlődéseteket 56 napon át. Itt az ideje, hogy elengedjünk titeket. Szomorú vagyok, hogy elmentek, és igen, talán könnyeket is ejtek, de boldog vagyok, hogy mindannyiótok szeretettel teli otthonba költözik. Először talán félénkek lesztek, de semmi gond. Csak adjátok önmagatokat, és nem is tudjátok, mennyi örömet fogtok okozni az új családjaitoknak, és a többi embernek, akivel találkoztok majd. Hadd legyek büszke rátok, és ne felejtsetek el írni. Szeretlek titeket.”

(Kiemelt kép: Getty Images)