Újratervezés az életünk közepén és Jill Biden az új Nők Lapjában

Állítólag a negyvenes éveink közepén vagyunk a legboldogtalanabbak, de hogy mit kezdünk ezzel az érzéssel, az már főként rajtunk múlik. Mit tehetünk, hogy kihozzuk magunkból a maximumot? A választ a január 13-án megjelenő lapszámunkban találjátok, amiben még jó néhány érdekes témáról szót ejtünk.

Galériánkra kattintva ízelítőt kaptok a Nők Lapja 2021/02. számának tartalmából:

Galéria | 9 kép

Újratervezés az életünk közepén és Jill Biden az új Nők Lapjában

Újratervezés az életünk közepén és Jill Biden az új Nők Lapjában

Fotó megosztása:

Az állandó változás

Ahogy a mondás tartja: minden rosszban van valami jó. A járvány hozta bezárkózásban egy fél ország kezdett el jógázni és kötni, megtanult kovászos kenyeret sütni, és végre rendet tett a gardróbjában. De a kényszerűen lelassult idő sokunknak lehetőséget adott arra is, hogy mélyen magunkba nézzünk, végiggondoljuk, hol is tartunk, és mi az igazán fontos. Ahogy az e heti Nők Lapja Témában Jónap Rita írja, az életünk szakaszokból áll: ideje van a tanulásnak, ideje a munkának és a családnak. Fontos felismernünk, melyik életszakaszban járunk, mi épít, mi rombol, és mi az, amit még meg akarunk tenni, el akarunk érni.
Hihetetlen, hogy immár húsz éve dolgozom a Nők Lapja lapigazgatójaként, és az utóbbi tíz évben a magazin főszerkesztője is voltam. Ha visszatekintek, életem legfontosabb mérföldkövei ide kötődnek: a lap hasábjain tanultam meg beleérzéssel olvasni, itt dolgozva ismertem meg a férjemet, otthont teremtettünk, aztán jöttek a gyerekek. Eközben hétről hétre születtek az újabb lapszámok, készültek a változatos különszámok, márkakiterjesztések, a nőklapja.hu… hosszan sorolhatnám. Izgalmas, de fárasztó munka volt!
A változás nemcsak hogy szükséges az élethez, a változás maga az élet – szól egyik kedvenc gondolatom. De le kell írnom egy másik igazságot is: a lényeges dolgok igenis állandóak. A család, az otthon, az igaz barátságok – és sokunknak a Nők Lapja.

Kedves Olvasó!
Megtiszteltetés volt, hogy tíz éven keresztül mint a Nők Lapja főszerkesztője szólhattam Önökhöz. Köszönöm a bizalmukat, a hűségüket, azt, hogy a Nők Lapja több mint hetven éve lehet részese a magyar nők és férfiak életének. A következő lapszámokat már régi-új kollégánk, Vass Virág értő és szerető figyelme kíséri majd nyomdába. De nem búcsúzom, hiszen mint stratégiaalkotó továbbra is féltő törődéssel építem, gondozom a márkát, melyet mindannyian szeretünk.

Vékási Andrea, főszerkesztő

Ha előfizetnél a nyomtatott magazinra, ne habozz, kattints az mc.hu oldalra, vagy fizess elő a nőklapja.hu-ra és olvasd online a Nők Lapja tartalmait. Pontos részletek az mc.hu/noklapjahu oldalon! Kövess minket Facebookon, Instagramon, valamint YouTube-on is!