Adni jó! Ünnep és interjúk a Nők Lapja karácsonyi dupla számában

Az idei karácsony emléke egy életen át elkísér majd, éppen ezért törekszünk arra, hogy a legjobbat hozzuk ki abból, ami most megadatik. Ünnepi dupla számunk 156 oldalas, és arra hivatott, hogy egy kis vidámságot, meghittséget csempésszen a következő napokban az életetekbe. Tartsatok velünk ezúttal is!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaptok a Nők Lapja 2020/51-52. számának tartalmából:

Galéria | 14 kép

Adni jó! Ünnep és interjúk a Nők Lapja karácsonyi dupla számában

Adni jó! Ünnep és interjúk a Nők Lapja karácsonyi dupla számában

Fotó megosztása:

Skype-karácsony?

Anya, legyen már vége ennek a vírusnak meg a maszkoknak! És essen végre a hó, és találkozhassunk rendesen a mamiékkal, hogy építsünk együtt egy hatalmas hóembert! – foglalta össze kislányom, Adél, azt gondolom, mindannyiunk kívánságát.
A semmiből, váratlanul felbukkanó vírus bizony teljesen felforgatta mindenki életét: digitális oktatás, Zoom-értekezlet, Skype-hívás a szeretteinkkel, maszkok mögé bújt, arctalan emberek mindenütt – és még egy jót szánkózni sem lehet! (Igaz, legalább ez utóbbit nem írhatjuk a vírus számlájára.)
Az idei év küzdelmei közepette sok mindent meg kellett tapasztalnunk, de a legnehezebb talán a biztonságtudatunk elvesztése volt. Az, hogy a világ, amit eddig ismertünk, kiszámíthatatlan lett, az állandónak hitt dolgok és a terveink egyik pillanatról a másikra felborultak. Ebben a bizonytalan, beszűkült időszakban sokan jöttünk rá, hogy mindennél nagyobb szükségünk van az emberi kapcsolatokra. Mert lássuk be, ahogy teltek a hónapok, a legnehezebb az elszigeteltség, a bezárkózás, és az érintés, ölelés hiánya volt.
Milyen lesz így a karácsony? – latolgatjuk hetek óta a vacsoraasztal mellett. Most, amikor másra sem vágyunk, mint a szeretteink társaságára, a közös ünnepre, a meghitt pillanatokra, hogyan tudjuk ezt megvalósítani úgy, hogy vigyázzunk is egymásra? Nem tudjuk még a biztos választ. De lesz karácsony és lesz ünnep. Ha kell, önkéntes karanténnal, teszttel, telefonnal, Skype-pal, Zoommal és társaival, de együtt leszünk. A hóesésben meg csak reménykedhetünk.
Kedves Olvasó!
A Nők Lapja szerkesztőségének nevében kívánok meghitt, szeretettel teli, biztonságos karácsonyi ünnepeket!

Vékási Andrea, főszerkesztő

Ha előfizetnél a nyomtatott magazinra, ne habozz, kattints az mc.hu oldalra, vagy fizess elő a nőklapja.hu-ra és olvasd online a Nők Lapja tartalmait. Pontos részletek az mc.hu/noklapjahu oldalon! Kövess minket Facebookon, Instagramon, valamint YouTube-on is!