Greenfield Hotel Golf & Spa – Együtt a megújulás útján Bükfürdőn! (X)

Szállodánk a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa 2021 év végére teljesen megújul: felújított belső terekkel és átalakult szolgáltatáskínálattal várjuk majd a Vendégeket. Megújulásunk az üzemszünet alatt indult el, a nyár folyamán az éttermünk átalakításához és bővítéséhez kezdtünk hozzá, valamint a Lobby és Piano bár területei is megújulnak. Ezzel párhuzamosan egy épületgépészeti felújítás is zajlott, mely a hűtés- és fűtéstechnikát, valamint a vízellátást is érintette.

A jelenleg hatályos szabályok miatt sajnos a szállodánk jelenleg nem fogadhat turisztikai céllal vendéget, de természetesen a felújítás gőzerővel folytatódik tovább. Az étterem átalakítását követően a konferenciatermek felújítását tervezzük, mellyel párhuzamosan a -1. szintet építjük újjá, s egyben exkluzívabb szolgáltatáskínálattal bővítjük. Teljes újjászületésünk célja, hogy szálloda egyedi termékként megújult belsővel és színvonalas szolgáltatásokkal biztosítsa a Vendégek pihenését. Ennek a folyamatnak az egyik legnagyobb mérföldköve Wellness és Spa részlegük megújítása, melyet a 2021-es év első felében tervezünk. Emellett ugyanebben az évben több ütemben tervezzük az összes szobánk felújítását is. Mivel 2021 első félévében az átalakítás és felújítás miatt a teljes Spa és Wellness részlegünk zárva lesz, átmenetileg módosított szolgáltatástartalommal kínáljuk majd a szobáinkat.

A következő időszak nem mindennapi a szálloda életében sem, de mindezt azért tesszük, hogy a már megszokott és szeretett „Greenfield élmény és pihenés” most még jobb, még különlegesebb legyen! Csapatunk bízik benne, hogy velük tartanak és részesei lesznek az izgalmakkal teli várakozásnak, hogy végül együtt élhessük meg a Greenfield Újjászületését!

Elindult a Friends of Greenfield Club- most 5000 Ft bónusz ponttal!

A szálloda teljes megújulása mellett Törzsvendég programunk is megújult. Fontos szempont volt a fejlesztés és kialakítás során a könnyebb kezelhetőség, átláthatóság, és a még kedvezményesebb kondíciók igénybevétele. Törzsvendég programunk keretein belül vendégeink olyan Club tagjai lehetnek, melyben a már ismert és szeretett „Greenfield élmény” mellett pihenésüket még teljesebbé, s hűségüket megköszönve, kikapcsolódásukat még kedvezőbbé tudják tenni. Regisztrációjuk mellé most 5000 Ft bónusz pontot is kapnak a vendégek ajándékba.

Közös percek ajándékba – „Greenfield élmény” a fa alá

A jelenlegi bizonytalan helyzetben, az élmények, az utazás és a közösen eltöltött idő utáni vágy talán még nagyobb, mint valaha! Bízunk abban, hogy eljön az az idő, amikor már a gondtalan pihenésé lesz a főszerep. Ezért karácsony közeledtével a 15 féle érték – és élményutalványuknak köszönhetően igazi különlegességet tehetsz a karácsonyfa alá, ha megleped szeretteidet egy életre szóló emlékkel! Az utalványokat hosszú felhasználási idővel ajánlják karácsonyi ajándékként.

Elérhetőség: www.greenfieldhotel.hu
9740 Bükfürdő, Golf út 4.
reservation@greenfieldhotel.hu
+36 94 801 600