Lézerlipolízistől az elektromágneses izomstimulációig – Hogyan formáld át a tested? (X)

Neked is ismerős a helyzet, hogy dacára a diétának és a kitartó edzésnek, a várt eredmény nem érkezett meg? Jó hír azonban, hogy van megoldás a makacs zsírpárnákra, valamint a sebészi beavatkozás nélküli alakformálásra. A Dr Derm bőrgyógyászati Anti-Aging Központban sérülésmentes, hatékony eljárásokkal igyekszünk személyre szabott megoldást kínálni a kívánt eredmény eléréséhez.

Méltán népszerű kezelésünk a SculpSure lézerlipolízis, mely fényenergia segítségével célzottan támadja meg a helyi zsírlerakódásokat a test szinte bármely területén. Miért lehet jó választás számodra? Ha hiába diétázol és sportolsz rendszeresen, ha van olyan terület a testeden, amivel nem vagy megelégedve és szeretnéd karcsúbbá, formásabbá tenni, akkor ez számodra az ideális választás. A kezelés során személyre szabott terv alapján dolgozunk sokoldalúan felhelyezhető kezelőfejekkel, melyekkel nagyobb terület, mint a has, a külső és belső comb, az úszógumi, de egészen kicsi és kényes rész, a toka is kezelhető egy speciális applikátor segítségével.  A 25 perces kezelés nem igényel különösebb előkészületet, és nincs felépülési idő sem. Egyszerre 4 kezelőfej dolgozik, melyet előzetesen egy speciális keret segítségével helyeztünk fel. A kezelés során lézersugarakat juttatunk a bőrbe, célzottan a bőralatti rétegekbe, ahol a zsírsejtek megtalálhatóak. Az itt összpontosuló magas hőmérséklet, amit a lézerrel idéztünk elő, sérülést okoznak a zsírsejteken, amik utána elpusztulnak. A bőr felső rétegét eközben egy kontakt hűtéssel védjük, így a kezelés teljes mértékben biztonságos. Az elpusztult zsírsejtek ezután a szervezetből természetes úton ürülnek ki, amihez 6-12 hét szükséges. A kezelést egy, a lézergyártásban méltán világhírű cég, a Cynosure e célra kifejlesztett készülékével végezzük. Ez a világon az első non-invazív lézeres alakformáló, melyre az amerikai FDA (Food and Drug Administration) engedélyt adott. A lézerlipolízis tehát teljesen biztonságosan és hatékonyan alkalmazható a testformálásban, melyről meggyőző eredmények számolnak be.  A kezelés 2, vagy 4 alkalommal végezzük. A lézeres zsírbontást minden alkalommal lökéshullám terápiával egészítjük ki. Egyrészt ennek segítségével könnyebb a már említett zsírsejtek távozása a szervezetből, másrészt a nyirokkeringésre is pozitív hatással van.

A lézer felmelegítő hatásával ellentétes módon, fagyasztás segítségével pusztítja el a felhalmozódott zsírfelesleget a kriolipolízis kezelés. A német Zimmer Z-Lipo készüléke halkan és kíméletesen dolgozik, pulzáló vákuumhatással lazítja el a kezelőfej által beszippantott bőrt, amit aztán mínusz 5-10 Celsius fokra hűt le. Az elpusztított zsírsejtek aztán a nyirokkeringéssel távoznak a kezelt területről. A nyári időszakban természetesen ez a kedvenc kezelés!

Természetesen mindannyiunk teste különböző, így a sokoldalúság nálunk alapvető. Mivel minden páciens és probléma, ha csak egy árnyalatnyit is, de különbözik, más és más kezelés lehet hatásos: ezért fejlesztjük folyamatosan kezeléseink kínálatát. Tapasztalatink szerint a bőrfeszesítésben és a makacs narancsbőr kezelésében az ONDA Coolwaves mikrohullám a legjobb módszer. Az ONDA kezeléssel kényelmesen, fájdalommentesen és hatékonyan érheted el a kívánt hatást, akár 2-3 hónapon belül.

Mind tudjuk azonban, a tökéletes alakformálás a zsírbontás mellett az izomfejlesztést is jelenti. Rohanó világunkban azonban cseppet sem könnyű időt szakítani az edzőteremben töltött órákra, s különösen nehéz megoldani mostanában, amikor az edzőtermek zárva vannak. Rövidesen megérkezik klinikánkra az olasz DEKA legújabb fejlesztése, a Schwarzy elektromágneses (EM) izomstimulátor, mely pontosan erre a problémára nyújt látványos és gyors megoldást. A kezelőfejben lévő mágneses mező elektromos potenciált generál, ami a bőrbe juttatva javítja a sejtfunkciókat, emellett az idegsejtekre hatva izomösszehúzódást vált ki. A Schwarzy klinikai fitness, megmozgatja az izomzatot, akár egy kimerítő, súlyzós edzés, mindez mégis kényelmesen, fekvő helyzetben, 20-30 perces kezelési idővel. Az összehúzódások által az izomzat erősödik, tónusossá válik, valamint javul a vérkeringés is. Felépülési idővel ebben az esetben sem kell számolnod (bár izomláz előfordul!), így akár az ebédszünetben is beiktathatod a „napi edzést”. Heti 2 kezelés, és 6-8 alkalom már látható fejlődést hozhat, még azokon a területeken is, mint a felkar, comb és fenék, ahol az izomfejlesztés komoly munkát igényel. Ugyanezen az elven működik a Cynosure Stimsure izomstimulátor is, melyet kitűnően bemutat a linken elérhető videó.

A tökéletes eredmény érdekében a zsírcsökkentő hatású lézerlipolízist vagy kriolipolízist az új elektromágneses izomstimulációval kombinálva javasoljuk. Add meg a testednek a törődést, amit megérdemel, hisz életed végéig Veled lesz és hálás lesz érte.

Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ
Bodyformer Buda testkezelő részleg
1026 Budapest Fillér utca 33.
Tel: 06 1 336 0077, 06 70 770 2663
www.drderm.hu

Források:
https://www.drderm.hu/portfolio-view/sculpsure-lezerlipolizis/
https://www.drderm.hu/portfolio-view/sculpsure-tokakezeles/
https://www.drderm.hu/portfolio-view/onda-coolwaves-borfeszesites/
https://www.drderm.hu/portfolio-view/onda-coolwaves/
https://www.drderm.hu/portfolio-view/onda-coolwaves-a-helyi-zsirlerakodas-csokkentese/
https://www.drderm.hu/portfolio-view/z-lipo-cryolipolizis/