Közelednek az ünnepek (X)

Ha kinézünk az ablakon, nem igazán kapunk kedvet a szabadtéri programokhoz: az ősz egyre gyakrabban mutatja sötét, borongós arcát. Az esős és hideg novemberben csupán egy dolog tarthatja bennünk a lelket: a csillogó karácsonyi időszakra való készülődés. Tagadhatatlanul ez az év egyik legszebb időszaka, tele szűkkörű ünnepi összejövetelekkel, pezsgéssel és várakozással. Ezt a felfokozott érzést persze kicsit árnyalhatja, ha a rohangálásra, a sorban állásra és az ajándékozás miatti kétségbeesésre terelődik a gondolatunk. Íme pár ajándékötlet, amelyekkel megkönnyítheted a dolgod és átadhatod magad az ünnepi hangulatnak.

Szépségcsomagok

Takaríts meg időt magadnak és válassz dekorkozmetikai csomagot a szeretteidnek. Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle karácsonyi csomagok. Külön öröm, hogy a tematizált dobozokkal a család minden tagjának találhatunk megfelelőt, legyen szó testvérnek, szülőknek, vagy a párunknak szóló meglepetésről. A testápolási csomagok mindenképp az első helyen szerepelnek: ajándékozz különleges, pihentető élményt szeretteidnek a téli hónapokra!

Galéria | 6 kép

Közelednek az ünnepek (X)

Közelednek az ünnepek (X)

Fotó megosztása:

Ajándékkártya

Az ajándékkártával kapcsolatban sokaknak fenntartásaik vannak. Túl hamar lejárnak? Személytelen ajándék lenne? Mi nem ezt gondoljuk! Szerintünk ez egy univerzális meglepetés, amit az ajándékozott olyan termékekre válthat be az üzletekben, amire a leginkább vágyik. Nincs kényszeredett mosoly, sem félredobott ajándék, amely a sarokban árválkodik, és a rossz érzés, hogy egy teljesen felesleges termék került a kosarunkba. Tudatosabb megoldás, ha a döntést meghagyjuk a megajándékozottnak. Nem elhanyagolható az sem, hogy a különféle mintázatokkal ellátott dm ajándékkártya például az utolsó feltöltés időpontjától számított 10 évig érvényes, így nem kell kapkodni, azt lehet kiválasztani, amire valóban szükség van. Lepd meg szeretteidet a választás lehetőségével! A körülmények adottak, korlátok között élünk, hogy megvédjük egymást. Ez az ünnep biztos más lesz, a megszokottól, amit mégis minden évben úgy várunk. A lehetőség azonban bennünk van, hogy idén is meghitté és bensőségessé tegyük, ha az igazán lényegire koncentrálunk. A szeretet és kreativitás ereje csodákra képes, csak hinni kell benne, hogy nekem és neked, hogy nekünk sikerülhet.