Legyél Te a NEUTROGENA® magyar Nagykövete! (X)

Bőrgyógyászokkal kidolgozott formula, innováció, letisztult, elegáns megjelenés – mindezt képviseli a Neutrogena®. Szeretnél egy világhírű márka arca lenni és minél több emberrel megosztani a szépségápolási trükkjeidet és rutinodat? Ismered a legújabb szépségtrendeket? Kisujjadban van a közösségi média használata, és szereted megosztani mindennapjaidat az ismerőseiddel? Ahol megjelenik a Neutrogena®, ott Te is reflektorfénybe kerülhetsz!

Amennyiben fontosak számodra a minőségi összetevők és hiszel abban, hogy belső szépséged, megjelenésed és tudásod hozzátehet ahhoz, hogy minél többen megismerjék a szépségápolást Neutrogena® módra, csatlakozz hozzánk, légy Te a márka magyar Nagykövete! Eleganciáddal, igényes megjelenéseddel, kifinomult, akár nem mindennapi stílusoddal képviselhetsz egy olyan márkát, melynek neve egyet jelent a bőrápolással a világon sokmillió ember számára. Add önmagad, személyiséged és kreativitásod, hogy együtt minél több felületen bemutathassuk a 70 éves múlttal rendelkező Neutrogena® arc- és testápolási termékeit!

Jelentkezz és képviseld a márkát Magyarországon!

Növeld követőid számát Instagramon, Facebookon a Neutrogena® Nagyköveteként, indítsd profin a karriered, mi leszünk a háttered! Részt vehetsz exkluzív rendezvényeken, kipróbálhatod a legfrissebb újdonságainkat, betekinthetsz a kulisszák mögé. A szerencsés kiválasztott részt vehet egy Nagykövet fotózáson, az ott készült képek segítségével pedig az egész ország megismerheti az arcodat és láthat magazinokban, közösségi médiában vagy akár az üzletekben is.

Szeretnék jelentkezni, mit kell tennem?

Jelentkezésedet egy rövid videós bemutatkozóval várjuk e-mailben 2020. december 31-ig.

A részletekért és az adatvédelmi tájékoztatóért kattints: www.neutrogenanagykovet.hu

HU-NG-2000152