Teremtsd meg a karácsonyi varázslatot otthonodban! (X)

A téli hónapok alatt életünk fő helyszínévé az otthonunk válik, hiszen a hideg időben a szabadtéri szórakozás helyett szívesebben választjuk a beltéri programokat. Tekintve, hogy milyen sok időt töltünk ilyenkor a lakásban a hideg elől bujkálva, sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk az apróbb részletekre, mint a dekoráció vagy az illatok.

Szakemberek szerint az illatok nagymértékben befolyásolják érzelmeinket és hangulatunkat. [1] Éppen ezért a téli időszakban általában nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk arra, hogy otthonunkban harmónia uralkodjon. Az idei év történései után pedig ez még inkább igaz, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő illatot válasszuk ki a lakás minden helységébe attól függően, hogy hol milyen hatást szeretnénk elérni. Ebben segít a Glade® új téli illatkollekciója, melyet a játékosság és téli csodavilág ihletett gyermekkori, ünnepi élményeink felidézésére.

Az új kollekció egyik tagja az Arctic Apple Pie almás fahéjas illata, amely családi összejövetelek meghittségét varázsolja otthonunkba. Ebben az illatkompozícióban felfedezhető a friss, ropogós alma, a melegséget árasztó fahéj és a különleges szerecsendió illatai, amelyet az édes, piros bogyós gyümölcsök merész aromája tesz moderné. Nagyszerű légkört teremthetsz ezzel az illattal a családi összejövetelek fő helyszínéül szolgáló nappaliban vagy étkezőben.

A Merry Berry & Bright illat a baráti összejövetelek és romantikus pillanatok kiváló kiegészítője. Ebben az illatban a harsogó citrusfélék, a lédús gyümölcsök és a hagyományos forraltbor meleg, fűszeres aromái keverednek felevelenítve a legszebb karácsonyi emlékeinket. Fűtsd fel romantikával a hálószobát a Merry Berry & Bright illatgyertyával.

A Frosted Candy Cane csábító vanilia és sűrű karamell illata kedvenc karácsonyi emlékeidet, a sok vidámságot, az ajándékokat, a cukorkák és desszertek ínycsiklandozóan édes illatát idézi. Emellett, tökéletes választás az otthoni wellness élmény megteremtéséhez is. A borsmenta frissítő eszenciájának köszönhetően a forró vízben ellazulva, a hangulatos gyertyák fényénél pillanatok alatt sikerül feltöltődni.

A családi sütés-főzés élményét és illatkavalkádját teremti meg otthonodban a Ginger Spice Oh So Nice illat. Ebben az egyedi illatkombinációban a mézeskalács fűszeressége, a kardamonos vajas kalács és a meleg karamell istenien finom aromái keverednek. Fokozd a karácsonyi desszertek illatkavalkádját a konyhában, hogy mindenki a te édes, fűszeres mézeskalács receptedért könyörögjön.

A felhasználás szempontjából tökéletes választás akár az elegáns formájú automata készülék, akár az elektromos párologtató, melyekkel folyamatos illatélményben lesz részed, és amikor hazaérsz, otthonodban már kellemes illat fogad. Az illatgyertyák pedig hangulatos fényekkel is megtöltik a szobát.

Szakértők szerint “az illat varázslat, néha annyi otthonosságot és biztonságot tud árasztani, mint kevés más dolog, különösen, ha a tárgy, ami a forrása, fontos emlék nekünk.” [2] Tehát a Glade téli illatkollekciójával egyéni hangulatunk mellett családtagjaink hangulatát is feldobhatjuk. Mindemellett az illatgyertya kiváló ajándékötlet, mellyel élményt is ajándékozunk.

[1] [2] Forrás: https://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszsegugy/15894/illatok_az_orvoslasban