Adventi készülődés a design szerelmeseinek (X)

A Solinfo, Magyarország designközpontjaként folyamatosan szállítja a csodálatosabbnál csodálatosabb high-end kiegészítőket a design szerelmesei számára. A Solinfo szakértői rendszeresen készítenek szezonális összeállításokat, amelyeknek segítségével könnyedén kiválaszthatod az egyéniségedhez és otthonodhoz leginkább illő design darabokat.

A Solinfo Shop oldalán gyönyörű és különleges lakáskiegészítőket találsz, amikkel az ünnepi várakozás során feldíszítheted otthonodat. A webshopból pedig pár kattintással meg is rendelheted a neked legjobban tetsző darabokat. A legszebb design tárgyak kiválasztásában segítenek neked a Solinfo szakértői. Nézd végig összeállításukat!

The Visitor szobor – Gardeco

A The Visitor egy kedves és barátságos figura, amely tárt karokkal vár otthon egy hosszú nap után. A szobor eredetileg 1996-ban készült a belga Flandriában található kulturális központ főbejáratához. A Gardeco a The Visitor szobrot több, mint 40 színben és négy különböző méretben gyártja bronzból és kerámiából is, így könnyedén megtalálod a személyiségedhez és az otthonodhoz leginkább illő darabot.

Issima tálaló– Bosa

Sam Baron francia tervező alkotta meg a Bosa számára az Issima kollekciót, amelynek ez a tálaló is tagja. Ez a gyönyörű kerámia tálaló egyszerre tradicionális és kortárs, játékos és elegáns megjelenésű. Különleges fényt és csillogást ad az ünnepi asztalnak.

Puck pezsgőspohár szett – Tom Dixon

Tom Dixon Puck termékcsaládjának tagjai ezek a pezsgőspoharak, amelyek szájjal fújt üvegből, egy leheletnyi füstös megfestéssel készülnek. A pohár egyébiránt minimalista megjelenésű, így nem kell aggódnod, hogy esetleg kilóg majd az ünnepi asztal többi kiegészítője közül. Nem utolsó sorban pedig ajándékba is tökéletes.

Swirl gyertyatartó – Tom Dixon

Egy újabb különleges design kiegészítő a Tom Dixon kínálatából. A Swirl fekete-fehér gyertyatartó sziluettje és színvilága nem mindennapi megjelenést kölcsönöz a szobának. Ha szeretnél egy merész, mégis elegáns csavart vinni otthonod ünnepi díszeibe, a Swirl eme törekvésednek központi darabja lehet.

Kokeshi babák – Lucie Kaas

A Sketch.ink for Lucie Kaas kollekció kokeshi babáit a divat, művészet, zene és kultúra világának legnagyobb legendáiról és ikonjairól mintázták. A kollekció szezonról szezonra növekszik, a babák helyet kaptak a design gyűjteményének világában. A kokeshi babák kézzel festettek, apró tökéletlenségek így előfordulhatnak rajtuk. Ezek azonban nem hibák, hanem olyan sajátosságok, amelyek minden babát egyedivé tesznek. A Solinfo webshopjából most Salvador Dalí, Karl Lagerfeld és Coco Chanel kokeshi babáit is beszerezheted.

Megtetszett valamelyik design darab? Esetleg több is? Kattints bátran a Solinfo webshopjának oldalára: https://solinfoshop.hu/

Solinfo Shop
1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 3.
+36 1 550 5666
shop@solinfo.hu
www.solinfoshop.hu