Ajándékok testnek és léleknek (X)

Idén tedd élvezetesebbé és hasznosabbá az otthon töltött időt magadnak és a családodnak is!

Az advent, a karácsonyra várakozás időszaka számtalan szépséget rejt magában. A finom illatok, a fények, a készülődés izgalma, amely az ünnepet megelőzi, semmihez sem hasonlítható. Idén azonban minden egy picit más lesz, a tömött boltokban vásárlás biztosan kimarad az ünnepi készülődésből, a netes vásárlásoknak viszont megvannak a kockázatai, főleg az ismeretlen cégek honlapjaiban lehet nagyokat csalódni. A Mediwel webshopjából viszont nyugodtan választhatsz valami kellemes, hasznos ajándékot, mert a cég 12 éve az egészségmegőrzés meghatározó képviselője, az általuk forgalmazott termékek pedig kiváló minőségűek. Ha pedig valamely eszköz mégsem nyeri el a tetszésedet, két héten belül visszaküldheted és visszautalják az árát.

Most négy olyan új terméket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, melyekkel biztosan meg leszel elégedve és amelyekkel nem csak a saját, de a családod hétköznapjait is bearanyozhatod, hiszen az egészségre gyakorolt kedvező hatásuk mellett még élvezetes is a használatuk.

A vadonatúj OTO ZEN Plus mini élmény- és masszázsfotel nyújtotta masszázs élmény felfrissíti a tested és harmóniába hozza a benned zajló energiaáramlásokat. Masszírozás közben a lelked is megnyugszik: elcsendesül és leveti terheit. Ez a termék nem csupán funkciójában, hanem küllemében is remek választás, tökéletesen illeszkedik minden otthonba. Természetesen a hatása sem elhanyagolható. Az élményfotel zéró gravitációs pózba emeli használóját, de igény szerint még hátrébb is lehet dönteni. Kevesen tudják, de a test számára a legpihentetőbb állapotot a zéró gravitációs póz nyújtja. Mivel a súlypont áthelyeződik, a szívnek sokkal könnyebb a vért a testben áramoltatni. A zéró gravitációs pózban javul a lábak keringése, enyhül az izomfeszültség, a fájdalom és a fáradtság, megnő a tüdőkapacitás, mélyebben és nyugodtabban lélegezhetünk, és a lábak megemelésével csökken a visszerek vagy lábdaganatok kialakulásának esélye.

Ünnepi kedvezményes ára a Mediwel VIP Klubtagok számára: 274 955 Ft. (A VIP tagság most ingyenesen elérhető, néhány kattintás csupán a regisztráció.)

Te is szereted, ha rend van otthon? Egy-egy oda nem illő kiegészítő, vagy eszköz rögtön a rendezetlenség érzetét kelti benned?

Az Adore Seat egy olyan talpmasszázs készülék, amely nem csak hasznos, hanem praktikus is, többfunkciós működésének és vonzó külsejének köszönhetően pedig pompásan illeszkedik a lakás belső terébe. A termék használatakor tapasztalható folyamatos vibrálás nyugtató hatású, erőteljesen támogatja az ödémák felszívódását, azaz a lábdagadás megszüntetésében is hatékony. Az Adore Seat azoknak való, akik egészséges, friss és tehermentes talpakon szeretnének haladni az életben, sokat állnak, vagy épp ülnek és emiatt vizesednek a lábaik, és a talpmasszázs élménye eddig időhiány miatt kimaradt az életükből. Tévénéző lábtartónak szintén tökéletes, ráadásul csukott állapotban is a lakás díszévé válik.

Ünnepi kedvezményes ára a Mediwel VIP Klubtagok számára: 118 999 Ft.

Az aromaterápiát ma már széles körben elismerik, egyre többen kutatják és tárják fel az egészségmegőrzésben rejlő lehetőségeit. Felhasználásuk sokféleképpen történhet, napjainkban az egyik legdivatosabb formája az aroma diffúzorokkal történő porlasztás. A Mediwel exkluzív aromadiffúzorai nem csak hasznosak, de szemet gyönyörködtetőek is: meghitt hangulatot varázsolnak az otthonodba, megszüntetik a kellemetlen, száraz levegőt, színeivel és illatukkal elbűvölik az érzékszerveidet, megnyugtatják a lelked.
A Mediwel készülékei az ultrahang segítségével, molekuláira bontva porlasztják a légtérbe a víztartályba töltött vízbe cseppentett illóolajokat. Mivel nem képződik káros égéstermék (mint az illatmécsesek esetében) ezért hatékonyabban párologtatnak, közben pedig a levegőt is fertőtlenítik. A sokféle kivitelben elérhető, és extrákkal felszerelt aroma diffúzorok halkan működnek, egyszerű a használatuk és a karbantartásuk is gyerekjáték.

Napjainkban, amikor annyian végeznek ülőmunkát, vagy küzdenek végtagfájdalommal, a mozgás létfontossága egyre hangsúlyosabb. Fél óra sport naponta már nagy mértékben javíthat az állóképességen, segít levezetni a felgyülemlett stresszt, és hozzájárulhat ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, hosszú életet élj. A tél közeledtével a sportolási lehetőségeink lecsökkennek, az egyik legegészségesebbnek mondott gyaloglás, vagy futás is sokszor meghiúsul a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt. A Mediwel kínálatában található OTO Antelope futópad nem csak igényes külsejével, de tudásával és praktikusságával is lenyűgözi a használóit. Több, mint 20 előre beállított edzésmóddal segít formába lendülni, egyéni beállításaival pedig bármilyen feladathoz alkalmazkodik! Rezgéscsillapító rendszere védi az ízületeket, a beépített számítógép méri a pulzust, és figyeli a testtömeg-indexedet, akár egy figyelmes személyi edző!

Ünnepi kedvezményes ára a Mediwel VIP Klubtagok számára: 269 240 Ft.

A fenti újdonságokon kívül számtalan hasznos és az egészséges életmódot elősegítő terméket találsz a Mediwel webshopjában. Kellemes ünnepi készülődést kívánunk!