Készülj fel a karácsonyi nagytakarításra a Rowentával! (X)

A karácsonyi előkészületeknek minden háztartásban szerves részét képezi az alapos takarítás, majd a tiszta otthon hangulatos dekorációval, csillogó díszekkel történő feldíszítése. Amennyiben idén a takarítás része nincs éppen kedvére, lepje meg magát egy új házi segítővel, mely egy-kettőre elvégzi a munka kellemetlenebb részét, hogy mihamarabb karácsonyi hangulatban pompázhasson a lakás.

Egyszerre porszívóz és fel is mos, a padlótól a plafonig mindent kitakaríthatsz vele!

A forradalmian új Rowenta Air Force FLEX 560 AQUA (RH9490) vezeték nélküli porszívóval a karácsonyi előkészületek igazán kellemesen telnek majd. Hát még akkor, ha hajlékonyságának köszönhetően előkerül egy rég elveszettnek hitt emlék, például egy a kanapé mögé beesett fénykép, melynek köszönhetően újra átélheted a pillanatot, amikor az készült… Ilyen egy igazi karácsonyi meglepetés! Hajlékony szerkezetének köszönhetően a porszívófejjel akár 5x messzebbre elérhetsz a legalacsonyabb bútorok alatt is, mint ahogy korábban megszoktad. A szintén alap tartozék, új AQUA kiegészítő szívófejjel pedig egyszerre porszívózhatsz és felmoshatsz, jelentősen lerövidítve a takarításra szánt időt. Az AQUA szívófej innovatív high-tech formatervezésének köszönhetően két irányból, előlről és hátulról is felszívja a port és a szennyeződéseket, így hátrafelé húzva is hatékonyan takarít anélkül, hogy a kosz megtapadna a nedves felmosótartozékon. Ráadásul a 100 Air Watt teljesítmény és az új, digitális, kefe nélküli motor garantálja, hogy a legkisebb zugba beesett karácsonyi süteménymorzsa sem marad észrevétlen! Lithium-ionos akkumulátorának köszönhetően akár 35 percig is üzemel töltés nélkül, ráadásul 2x halkabban teszi mindezt, mint az előző sorozat porszívói. Az Air Force FLEX 560 AQUA porszívószett teljes autóápolási készlettel felszerelt, továbbá a kis kedvencekről sem feledkeztünk el, erre való például a mélytisztításhoz való kis motoros kefe, illetve a kanapék, bútorszövetek tisztításához való fej. A porszívó ajánlott fogyasztói ára 149 990 Forint.

Kiporszívóz, felmos, lemossa az ablakokat és kitakarítja a csempék közti fugát…

A Rowenta Clean&Steam Multi (RY8561) egy igen hatékony rúdporszívó, gőztisztító és ablakmosó készülék is egyben. A Clean&Steam Multi ideális partner az ünnepek előtti takarításban, legyen szó bármilyen felületről, egy húzással eltüntetsz minden foltot! Mivel gőzzel működik, allergiásoknak kifejezetten ajánlott, hiszen a baktériumok és kórokozók 99%-át eltünteti bármiféle vegyszer hozzáadása nélkül, mindössze csapvízzel. A gőz 30 másodpercen belül már használható is, a gőz mennyiségét pedig a takarítandó felülettől függően állíthatod be. Két gyorsaság közül választhatsz: Eco és Max. A Clean&Steam Multi tartozéka egy leválasztható kézi gőztisztító, melyhez számos fejet csatlakoztathatsz, hogy végül az összes helyiség minden pontja ragyoghasson. Ilyen az ablaklemosó fej, illetve a csempék közti fugák kitakarításához használható tisztítófej, valamint egy mikroszálas tisztítófej a textíliák felfrissítéséhez. Mindezek mellett további tartozékok állnak rendelkezésedre, hogy a lakás minden felülete csilloghasson a tisztaságtól. A Rowenta Clean&Steam Multi háztartási gép egy töltéssel 30 percig takarít. A termék ajánlott fogyasztói ára 109 990 Forint.

Időt spórol Neked!

A Rowenta X-plorer Serie 60 porszívócsalád a legújabb technológiának és felhasználóbarát tulajdonságainak köszönhetően az egyik leghatékonyabb, professzionális segítség a takarításban. Ráadásul, mivel a kerekeivel együtt mindössze 6 cm magas, könnyedén begurul minden alacsonyabb bútor alá, vagy nehezebben megközelíthető zugba. A nehezen elérhető, szűk helyeket két oldalsó keféjével tisztítja meg, az Air Force technológiának köszönhetően pedig egy lépésben végzi a porszívózást és a felmosást. Az otthon intelligens takarításáért a Smart Exploration 4.0 navigációs rendszere a felelős: az oldalsó kamera és a TOF technológia tökéletesen észleli a falak vonalát, a giroszkópos technológia és infravörös szenzorok pedig garantálják a robotporszívó logikus haladási útvonalát. A robotporszívó a szőnyegek érzékelésére ellátott funkciójának köszönhetően felismeri a padló típusát, és ahhoz igazítja a szívóteljesítményét. Onnantól, hogy összepárosítod a robotporszívót az ingyenes applikációjával, már semmi nem akadályozhat meg abban, hogy bármikor, bárhonnan elindítsd! 3 tisztítási lehetőség közül választhatsz: módszeres (nem hagy ki semmilyen területet), pontszerű (spirálban végzi a takarítást, hogy egy adott területet a lehető legalaposabban megtisztítson), ill. precíz tisztítást a falak mentén. A lithium-ionos akkumulátorának köszönhetően 90 percig takarít egyhuzamban, az intelligens technológia pedig lehetővé teszi, hogy csak annyira töltse fel magát, amennyire szükség van ahhoz, hogy befejezhesse a munkát. A Rowenta X-plorer Serie 60 kompatibilis a virtuális asszisztensekkel is (Siri az Iphone esetében, Alexa az Amazontól, avagy a Google Asszisztenssel). Ráadásul időtlen formatervének köszönhetően igencsak esztétikus darab, melyet hosszan tartó igénybevételre terveztek. A Rowenta X-plorer Serie 60 ajánlott fogyasztói ára 116 990 HUF.

Kifejezetten az állattartók számára…

Amennyiben kis kedvenceddel osztod meg a lakásod, és állandóan tisztaságra vágysz, a Rowenta X-plorer Serie 60 Animal Kit (RR7455) az ideális választás a számodra, hiszen különlegesen hatékony Animal Turbo keféje az állatszőrt és a porcicákat is hatékonyan eltávolítja. Még a letaposott szőrökkel is megbirkózik, és könnyedén elbánik a karácsonyfáról lepotyogott tűlevelekkel is.

Nem csak az allergiások értékelik majd…

A Rowenta X-plorer Serie 60 Allergy Kit (RR7447) robotporszívó az allergiások, illetve kisgyerekes családok számára tökéletes választás. Igen hatékony szűrője a por 99,9%-át felfogja, megszabadítva a lakást minden porcicától, és mindezt anélkül, hogy Neked akár a kisujjadat is mozdítanod kellene! A takarításra szánt időt sokkal kellemesebb dolgokra fordíthatod, például karácsonyi történetek elmesélésére.

További információkért keresd fel weboldalunkat:

 www.rowenta.hu

www.homeandcook.hu