Mi vár rád 2021-ben, a Szaturnusz évében? Horoszkópodból kiderül!

Izing Klára frissen megjelent 2021-es Asztrológiai előrejelzés című könyvéből megtudhatjátok, mi mindent jósolnak a csillagok a Szaturnusz évére. Íme, egy kis ízelítő csillagjegyekre szabva!

Mi várható a Szaturnusz évében?

2021-ben az igazi kihívást az jelenti, hogy változtatnunk kell az eddigi életformánkon. Nem szabad ragaszkodnunk a régihez, bele kell vágnunk az újba, az ismeretlenbe. Higgadtabbak, józanabbak lehetünk, mint máskor. Nagy lesz a munkabírásunk, fontossá válhat, hogy becsületesek legyünk. Érdekes módon idén a megpróbáltatások, az esetleges fájdalmak nem viselnek meg bennünket annyira, mint más években. Meg kell kísérelnünk sokkal türelmesebbé és kevésbé befolyásolhatóvá válni. Azok a gyermekek, akik ebben az évben születnek, csendesebbek és roppant szorgalmasak lesznek. Fontosnak tartják a pontosságot, a megbízhatóságot, szívós munkájuknak köszönhetően sokra viszik majd az életben. Számukra nem jelent problémát az egyedüllét, mert így tölthetik fel az energiaraktáraikat. Olyan ritka csillagállás jön létre, mint amilyen Jézus születésekor is volt: a Szaturnusz és a Jupiter együtt állnak. A különbség annyi, hogy Jézus születésekor ez a konstelláció a Halak jegyében, míg most a Vízöntőbe jön létre.

Kos – A kapcsolatok éve

A protekció talán soha nem volt annyira fontos, mint ebben az esztendőben. Ugyanis az ismeretségeidnek köszönhetően előnyös helyzetekbe kerülhetsz. Pénzügyeid változó képet mutathatnak, mert a kiadások mellett olyan bevételre is szert tehetsz, amit még a legszebb álmodban sem láttál. Valaki igyekszik majd elcsavarni a fejedet. Ez még akkor is megtörténhet, ha párkapcsolatban élsz.

Bika – A megélhetésben történő változások éve

Rólad elmondható, hogy nem szereted a változásokat, ám most olyan helyzet jöhet létre, amikor az életnek több területén nagy átalakulásokra lesz kilátás. A munkában, megélhetésben történhetnek változások. Megeshet, hogy hosszú fáradozásoknak most érhet be a gyümölcse. A párkapcsolatok akkor működhetnek jól, ha meg tudod őrizni a szabadságodat, mert korlátozás most elviselhetetlenné válhat.

Ikrek – Az anyagi fordulat éve

Ha az elmúlt időszakban anyagi problémáid voltak, akkor az életnek ezen a területén gyökeres fordulat következhet be. Ennek hatására olyan dolgokat is megengedhetsz magadnak, amelyet korábban nem. Minden esély meg lesz arra is, hogy költözködj. Ennek hatására az életedben olyan változás következhet be, amely miatt a kiegyensúlyozottság lehet rád a jellemző. Ha párkapcsolatban élsz, a társad makaccsá válhat.

Rák – Az életmódváltás éve

Olyasmi is megvalósulhat, amelyről úgy gondolhatod, ez csodának számít. Azért a sok jó dologért, amiben részed lehet, ne felejts el hálát adni a teremtőnek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad képtelen helyesen gazdálkodni, és ezért jöhet létre közöttetek feszültség. Minden esély meglesz arra, hogy olyan valakivel hozzon össze a sors, akivel akár össze is kötheted az életed. Ha már ismered őt, boldog pillanatokat élhettek át.

Oroszlán – Fókuszban a magánélet

Figyelmednek középpontjában a magánéleted, a párkapcsolatod állhat. Ha még nem kötötted össze az életedet senkivel, akkor eljön a pillanat, amikor örök hűséget fogadhattok egymásnak. Rendkívül termékeny lehet ez az esztendő, amely nem csak a gyermekvállalásra vonatkozik, hanem az élet több területén érhetsz el pompás eredményt. A munkahelyeden megeshet, hogy felettes váltásra kerülhet sor, vagy a főnököd kerülhet kényszerhelyzetbe, ami befolyással lehet az életedre.

Szűz – A szorgos munka éve

Rengeteg feladat szakadhat a nyakadba. De az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan változások következhetnek be, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre. Ez miatt nem kell aggodalmaskodnod, hiszen több dolog alakulhat a kedved szerint. A család létszámában változás következhet be. Ha párkapcsolatban élsz, a társadat könnyen tudod irányítani. Az egészségedre megőrzésére fordíts nagyobb figyelmet.

Mérleg – Az érzelmi hullámzás éve

Ha már az előző évben is látszott, hogy a szerelmi viszonyodnak előbb-utóbb vége szakad, akkor most elérkezhet a búcsú pillanata. Az is lehet, hogy az idén válogatósabb vagy, ezért többször fogsz randevúzni. Költözésre is sor kerülhet, az új helyen nagyon jól érezheted magadat. Amennyiben jogi problémád van, amely úgy húzódik, mint a rétestészta, akkor ennek a végére is pont kerülhet.

Skorpió – A családi átalakulások éve

Ha szeretnéd megteremteni a saját otthonodat, akkor erre a sors most lehetőséget kínálhat. Ha családban élsz, az idei évben többet foglalkozhatsz a szeretteiddel, és a rokonaiddal a kapcsolatod erősebbé válhat. A munkahelyeden elképesztő helyzet jöhet létre, amely érintheti a te megélhetésedet is. Ha ingatlanügyletet bonyolítasz, rendkívül körültekintőnek kell lenned, mert becsaphatnak.

Nyilas – Az ismeretségi kör hasznának éve

Talán a nyugalmad és a sikereid hatására többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni. Nagy hatást tudsz gyakorolni mindenkire, és a saját érdekeidet is jól tudod képviselni. Értékesebb ingóság vásárlására kerülhet sor, de jogi probléma végére még nem kerülhet pont. A párkapcsolatokban megeshet, hogy mindketten annyira elfoglaltak és fáradtak lehettek, hogy a viszonyotok ellaposodhat.

Bak – Középpontban a pénzügyek

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz, amely hullámzó képet mutathat, mert váratlan bevétel mellett váratlan kiadásra is sor kerülhet.  De összességében az anyagiak miatt nem lesz okod panaszra. Termékeny lesz az év, amikor jobbnál jobb ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Ha utódra vágyakozol, ezt is teljesítheti a sors. Ha eddig úgy érezted, hogy a kapcsolatodra a társas magány a jellemző, ebben változás következhet be.

Vízöntő – A sorsforduló éve

Szerencsésnek nevezhető az idei év, amikor a gondviselés nem hagy magadra. Akivel az idén hoz össze a sors, azokkal a személyekkel nagyon jó kapcsolatot ápolhatsz. Sőt, talán valaki önként tolhatja a szekeredet. Nagy esély van arra, hogy állást változtass, vagy meglévőben történhetnek átalakulások. Talán arra is rájöhetsz, hogy mi a sorsfeladatod. Ha párkapcsolatban élsz, a társaddal a kapcsolatod szorosabbá válhat.

Halak – Az anyagi gyarapodás éve

Anyagi ügyek terén lassú növekedés lehet erre az évre a jellemző. Sor kerülhet nagyobb beruházásra. Talán olyan dolgot vásárolhatsz, amelyet korábban nem engedhettél meg magadnak. A munkahelyeden nagyobb változásokra van kilátás. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet, és te úszhatsz a boldogságban. A meglévő kapcsolatokban értékelned kellene a társad igyekezetét.

Fotó: Getty Images