7 szuper tipp, hogy mesés legyen az idei karácsony (X)

A karácsonyi készülődést nem lehet elég korán elkezdeni. Noha az idei ünnep kicsit más lesz, mint az eddigiek, ez ne hátráltasson abban, hogy megéld az ünnep varázsát. Néhány új dísz vagy dekorációs elem segítségével könnyedén meghittséget és vidámságot csempészhetsz a mindennapokba. Ehhez olvashattok néhány tippet a cikkben.

1. Inspirálódj, amennyit csak tudsz!

Amikor vásárolni indulsz, térképezd fel a teljes választékot, mert a sorok között különleges termékekre bukkanhatsz! Meríts ihletet, engedd el a fantáziádat, és válogass kedvedre a karácsonyfadíszek, lakástextíliák és ajtódíszek között! A különböző stílusokból összeválogatott kiegészítőkkel könnyen személyre tudod szabni az ünnepet.

2. Fedezz fel újdonságokat!

Az Auchan saját lakberendezési márkája, az Actuel idén négy kollekcióval készült az ünnepekre. A karácsony öröme a klasszikus, piros, fehér és aranyszínű karácsonyfadíszek bensőséges hangulatát nyújtja, A hó birodalmával a sarkkör állatai érkeznek fagyott eukaliptuszokkal, az Erdei lak egyedi famintázatú vintage dísztárgyakat is tartalmaz, a Téli mesében pedig az art deco varázsa bújik meg.

Galéria | 8 kép

7 szuper tipp, hogy mesés legyen az idei karácsony (X)

7 szuper tipp, hogy mesés legyen az idei karácsony (X)

Fotó megosztása:

3. Borítsd fehérbe az otthonod!

A karácsonyhoz kétségtelenül hozzátartozik a havas környezet. Ha nem is öltözik fehérbe odakint a város és a táj, attól még díszítheted az otthonodat a fagyott világ színeivel. Egy cuki jegesmedvés vagy pingvines díszpárna minden kanapén jól mutat. Tegyél ki egy kedves kiegészítő elemet, például egy rénszarvasos ajtódíszt és varázsolj karácsonyi hangulatot a lakásba! Helyezz ki néhány hóemberes zoknit és lepd meg a családodat kedves apróságokkal!

4. Kuckózz vintage módra!

Odavagy a természetes hatású dekorációkért? Az Auchan ünnepi dekorkollekciójában számos vintage-stílusú, famintázatú tárgyat is találsz, de mindenki kedvencei, a hógömbök sem maradhatnak ki, melyekben a kavargó pelyhek közt kedves állatkák bújnak meg. Biztosan egyedi lesz az otthonod egy olyan díszpárnával, melyen kisrókák alszanak, vagy ha kihelyezel néhány szánkózó mókust.

5. Aranyozd be az ünnepet!

Öltöztesd aranyba az ünnepet, és idézd meg az art deco hangulatát! Mert mi is mutat jobban karácsonykor, mint egy stílusosan megterített ünnepi asztal. Karácsonykor bátran válassz csillogós étkészletet, terítőt, ami a hétköznapokon sok lenne. A ragyogó hangulathoz ragyogó teríték jár, nemde?

6. Légy környezetbarát!

Az Auchan idén is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az év legszebb ünnepe a környezettudatosság jegyében teljen. A díszek, gyertyák és dekorációs kellékek egy része csomagolásmentes, így egyszerre lehetsz tudatos vásárló, és élvezheted a karácsonyi csillogást.

7. Vásárolj biztonságosan!

Ha az Actuel by Auchan kollekcióját választod, akkor a heti bevásárlás alkalmával az otthonod feldíszítéséhez szükséges összes dekorációt is be tudod szerezni.

Próbáltad az online bevásárlást? Érdemes szemezgetni az Auchan Online Áruházának kínálatából is, hiszen a termékek nemcsak az áruházakban, hanem országos kiszállítással is elérhetőek bárki számára – így biztonságosan és kényelmesen vásárolhatsz be. 

Találd meg az otthonodhoz illő színvilágot, és legyen mesés az idei karácsony!

További információk: auchan.hu