Természetes megoldások és új trendek a Nők Lapja Szépség legújabb számában

Trend lett a természetesség, aminek mi nagyon örülünk, és be is mutatunk néhány témát a lapban, hogy ezt bizonyítsuk. Ezen kívül a legújabb praktikákról is olvashattok a magazinban két remek interjú mellett. Szépüljetek velünk idén ősszel is!

„Lapozzatok bele” a Nők Lapja Szépség 2020-as őszi számába a képre kattintva!

Galéria | 13 kép

Természetesen

Neked is sárga a fürdőszobád? – kérdezte húszévesen egy barátnőm, amikor együtt vásároltunk be.
Miből gondolod? – kérdeztem, ő pedig rámutatott a kosaramra, amelyben sárga csomagolású tusfürdő, sárga dobozos sampon és narancsszínű balzsam volt, megjegyzem, totál véletlenül. Mint kiderült, ő a fürdőszobája színéhez választotta a kozmetikumokat. És ez nem is volt fura akkoriban.
Ám ahogy telnek az évek, az ember egyre jobban megismeri a bőre, a haja igényeit. Változások jönnek-mennek, már összetevők alapján, tudatosan vásároljuk a termékeket, és bizony ritka, hogy színben összeillő flakonokat viszünk haza.
Negyven felett annyi mindent kipróbáltunk, egyre válogatósabbak vagyunk kezelésekben, kozmetikumokban. Nálam ez azt jelenti, hogy egyre kevésbé kérek a mesterséges anyagokból. A bőröm, a hajam, meghálálja a tiszta összetevőjű szépítőszereket. A természetes megjelenés a divatban is sokkal inkább előtérbe került, főleg ennek a fura évnek a hatására. Az ősz haj menő lett (42. oldal), a körmökön kevesebb a szín, a hajunk pedig sokkal lazább, már nem divat a „belőtt” frizura (46. oldal).
Nehéz az egyensúlyt megteremteni, hogy úgy nézzünk ki, mint aki ad magára, de nem erőlködik – ehhez hozunk most sok jó ötletet. A természetes szappanok elkészítésével akár otthon is próbálkozhatunk, cikkünkben (50. oldal) segítünk néhány tippel. Akik a hasukat nézegetik kritikusan, azoknak szól a has feszesítéséről írt anyagunk (96. oldal), ahol a sporttól a plasztikáig végigvesszük, mivel lehet alakítani rajta. Az arcbőrünket óvjuk a legjobban: ismét összegyűjtöttük a legújabb kezeléseket, és minden problémára próbáltunk megoldást találni (32. oldal). Mivel az alvás még mindig az egyik legfontosabb természetes szépítőnk, ezért azokról a rituálékról és kiegészítőkről is írtunk (104. oldal), amelyek hozzásegítenek egy fárasztó nap után, hogy elcsendesítsük zakatoló gondolatainkat és nyugodtan tudjunk aludni és szépülni.
Reméljük, hogy minél több mindent kipróbálsz a kínálatból!

Akovács Éva, főszerkesztő

A Nők Lapja Szépség 2020-as őszi száma október 21-től kapható!