Klippremier! Lelki küzdelmek és felkavaró érzelmek Solére új dalában

Nálunk láthatod először a feltörekvő énekesnő, Solére legújabb klipjét!

Szigeti Zsófi, azaz Solére új szerzeménnyel tért vissza előző, nagy sikerű Köztünk Liliom című, művészi klipje után. Ezúttal egy mély és súlyos témát boncolgat: a Hold meg én című számnak minden sora az ő lelki küzdelmeiről szól, a szöveget belső vívódásai ihlették, amelyek tavaly év végére csúcsosodtak ki, mikor is borderline személyiségzavarral diagnosztizálták.

Az abúzus nem lehet tabu

Az énekesnő-dalszerző bátran vállalja történetét, sőt, szeretné kiadni magából az érzelmeit, abban bízva, hogy ezzel másoknak is segíthet. „Sok évvel ezelőtt történt velem valami, ami a személyiségzavaromat okozta, és azóta minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt kidolgozzam magamból. Amellett, hogy számomra hatalmas mérföldkő az, hogy ez az első dalom, amit száz százalékban terápiás jelleggel engedtem ki magamból, szeretném, ha okot adhatna sokaknak arra, hogy beszélgessünk. Kivel mi történt, mondjuk ki, ne féljünk tőle, és segítsünk egymásnak ahelyett, hogy bélyegeket ragasztgatnánk.

Nem tabu az abúzus, a fájdalom, a küzdelmek, ezek sajnos szinte mindannyiunk életének részei. Bízom benne, hogy erőt adhat ez a dal azoknak akik még mindig árnyékban bújtatják a történetüket”

 – mesélt Solére a Hold meg én lelki hátteréről.

(Fotó: Mertez Management)

Kicsoda Solére?

Szigeti Zsófi egy budapesti dalszerző-énekes, aki az elmúlt években több bázisról viszi projektjét, 2018-ban Amszterdamba költözött, az ottani Zeneakadémián tanult. 2020 januárjában Londonba sodorta az élet, ahol helyi producerekkel dolgozott, sőt, annyira megtetszett neki a város és a szakmai lehetőségek, hogy hamarosan ott szeretné folytatni tanulmányait. A tehetséges előadó 2016-ban alapította első zenekarát Shaibo néven, ami az évek során szólóprodukcióvá formálódott, majd megkapta a Solére nevet. „A Solére számomra a filterezetlen önmagamat jelenti” – meséli. – Mivel korábban zenekari arculatban gondolkoztam, mindannyiunk látásmódja és zenei ötletei hozzátettek az általam hozott kompozíciókhoz, de ez mára megváltozott. A Solére a szólóprodukcióm, így amit korábban zenekarral dolgoztunk ki, azt már egyedül csinálom. Minden dalom maximálisan visszaadja azt az állapotot, amiben éppen vagyok, a szövegek, a hangszerelés és a hangzás tekintetében is. A zene által megmutatom igazán önmagam, le merek írni mindent ami csak mozgat, cenzúra nélkül.” 

Íme a klip!

A Hold meg én klipjét Kocsis Bence rendezte, Kiss Péter operatőr és vágó valósította meg, a gyártásért pedig a Forward Production felelt. A videó főszereplői Az SZFE diákjai, Rezes Dominika, Gombó Viola Lotti és Veszelovszki Janka. Hallgasd meg a kitárulkozó dalt a nőklapja.hu-n, és nézd meg a magával ragadó videót! 

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.

(Kiemelt kép: Mertez Management)