A Nők Lapja 2020/42. heti horoszkópja.

Kos

A munkában, megélhetésben felemás szituáció alakulhat ki, mert megeshet, hogy olyan feladatot talál, amely nagyon is a kedvére lesz. Míg kollégával most különösen jól kijöhet, addig a felettesével konfliktusba keveredhet, és az is elképzelhető, hogy olyasmi történik, ami miatt szorongóbbá válik. A párkapcsolatokban feszült helyzetnek nézhet elébe, úgy érezheti, mintha mókuskerékben taposna. 

Bika

Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. Olyasvalakivel hozhatja össze a sors, aki miatt boldogságában fülig érhet a szája. A meglévő kapcsolatokban a szeretet érzése erősebb lehet. Ha ön szülő, gyermekére hatást tud gyakorolni. Ugyanakkor olyan esemény is történhet, amelytől ön teljesen ledöbben. Mielőtt megszólal, számoljon el tízig, mert meglepetésében olyasmit találhat mondani, amit nem kellene.

Ikrek

A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a hét, mert elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Ha ön szülő, gyermekével is nehezebben értetheti meg magát, és ez nincs jó hatással a kedélyállapotára. A munkában remekül helyt tud állni még akkor is, ha bonyolult szituációval szembesül. Ismerősével összerúghatja a port. Valaki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná, ezért amit hall, ossza el kettővel! 

Rák

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Figyeljen oda a munkájára, mert elronthat valamit, és ennek anyagi következményei lehetnek. Olyan hír juthat a fülébe, amelyről eddig el sem tudta képzelni, hogy mindez bekövetkezhet, mindezt átélheti. A párkapcsolatokban akkor mehetnek rendben a dolgaik, ha ön nyitott a társa mondandójára, és szavakba önti az érzéseit. 

Oroszlán

Lehet, hogy többen úgy gondolják, ön Krőzus reinkarnációja. Tény és való, hogy anyagi ügyekben ritka nagy szerencséje lehet ezen a héten, ezért pénzzel kapcsolatos dolgokat most kellene intéznie. Ugyanakkor, ha kommunikációról van szó, sajnos nem áll a helyzet magaslatán. Hajlamossá válhat úgy beszélni, hogy ingerel vele másokat, vagy olyasmit mondhat, amivel önmagát hozhatja roppant kellemetlen helyzetbe. 

Szűz

Figyelme fókuszában a pénz állhat. Az életnek ezen a területén hullámzó helyzet jöhet létre, mert a kiadások mellett olyan bevételre is szert tehet, amelyet talán még a legmerészebb álmában sem látott. Fontos, hogy most ne figyeljen a pletykákra, különösen azokra ne, amelyek önről terjednek. Jusson eszébe, hogy jobb, ha irigylik, mint ha sajnálnák. A párkapcsolatokra a szerelem, szeretet lehet jellemző.

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszült helyzet jöhet létre, hogy megeshet, búcsút intenek egymásnak. De az is lehet, hogy régi dolgok kerülnek ismét terítékre, és ön semmi kedvet nem érez ahhoz, hogy újra foglalkozzon velük. Pénzére, értéktárgyaira jobban kellene vigyáznia, mert kár érheti. Ugyanakkor olyan bevétel is ütheti a markát, amelyet jobb, ha titokban tart, és amelyből akár tartalékot is képezhet.

Skorpió

Akkor lesz sikeres és eredményes, ha alkalmazkodik. Ha kommunikáció során engedékenyen viselkedik, és akkor sem köti az ebet a karóhoz, ha tudja, hogy önnek van igaza. Nagyobb vásárlást, szerződés aláírását el kellene halasztania, mert később jobban járhat. Kolléga viselkedése vagy a munkahelyén kialakuló helyzet miatt az egekbe emelkedhet a vérnyomása. Olyan esemény is történhet, amely miatt még a lélegzete is elakadhat. 

Nyilas

Figyelme középpontjában a pénz állhat, amely úgy vonzódhat önhöz, mint vas a mágneshez. Ugyanakkor kámfort is játszhat, mert egyik pillanatról a másikra eltűnhet. Most érdemes előhozakodnia a megélhetésével kapcsolatos elképzeléseivel, mert könnyebben elérheti mindazt, amit tervbe vett. Olyan váratlan esemény következhet be, amely miatt csodálkozásában talán még az álla is leesik. 

Bak

Lehet, hogy ezen a héten kristálytisztán látja a saját életét, és pontosan tudja, mi az, amit szeretne, és mi az, aminek búcsút kell intenie. Megeshet, hogy a családban, a rokonságában most kerül sor egy olyan beszélgetésre, amely miatt szorongóbbá válhat. Ez a kommunikáció segíthet abban, hogy elhatározza magát, és végre a tettek mezejére lépjen. Valaki viszont úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. 

Vízöntő

Ha egy mód van rá, a héten ne politizáljon, hagyja ezt másokra. Inkább csak szemlélődjön, mert amit most megtapasztal, annak a későbbiekben nagy hasznát veheti. A környezetében van olyan személy, aki miatt az idegei megfeszülhetnek. Ha sikerül megőriznie a nyugalmát, akkor elkerülheti az igazán nehéz helyzetet. A megérzései tökéletesen működnek, hagyatkozzon a hatodik érzékére! Felettesét meggyőzheti az igazáról. 

Halak

Hajlamossá válhat olyan dolgokat képzelni, amiknek semmiféle valóságalapjuk nincs. Ezzel önmagát hozhatja olyan nehéz helyzetbe, hogy akár pánikba is eshet. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhet át, a társa szeretetteljesen kommunikálhat. Pénzügyek terén kevesebb a szerencséje, megeshet, hogy olyasmire ad ki, ami miatt akár a falba is verheti a fejét. Tanulmányok terén sikeres lehet.

Ez a cikk mindenki számára olvasható, ugyanakkor a nőklapja.hu több tartalma csak előfizetéssel érhető el. Ha regisztrálsz, öt cikket elolvashatsz fizetés nélkül. Ha tetszett az írásunk, regisztrálj, hogy az előfizetői tartalmainkhoz is hozzáférj.