Magabiztosan érteni mások beszédét, megerőltetés és visszakérdezés nélkül? (x)

Élvezni kedvenc TV- vagy rádióműsorunkat? Ma már nem utópia.

A hallás elengedhetetlen a jó általános egészség fenntartásához és a másokkal való kapcsolattartáshoz. A 65 év fölötti korosztályból közel minden 3. embernek gondja akad hallásával.
A hallásért felelős agyi területek úgy működnek, mint az izmaink; ha nincsenek tornáztatva, ellustulnak, nem funkcionálnak megfelelően. Ez számos nehézséget okozhat a mindennapokban: még mindent meghallunk, de egyre nehezebben értjük, hogy pontosan mit mondtak nekünk. Az utcán, vagy zajos környezetben jobban kell a beszélgetőpartnerünkre koncentrálnunk, mely rendkívüli módon megterhelő agyunk számára.
Az elhanyagolt hallásveszteség nemcsak életminőségünkre van hatással, de számos társuló betegség előfordulásában szerepet játszik.

Vegye kezébe saját egészségét!

Ne hanyagolja el hallását ezekben a bizonytalan időkben sem!
Tippünk: Maradjon aktív, tornázzon, ha teheti a lakásban, a kertben, ügyeljen a mentális és fizikai egészségére!

Mit tehet még, hogy formában tartsa hallását? Katt ide

Mindemellett a rendszeres, félévente, évente végzett hallásvizsgálat segít idejében kiszűrni a hallásban bekövetkezett változásokat és megfelelő rehabilitációval társulva megelőzni a további állapotromlást.

Jelentkezzen itt komplett ingyenes állapotfelmérésre Katt ide

 

Ha hallásunk már támogatásra szorul, egy jól megválasztott hallássegítő eszköz hatékony segítség a mindennapi tevékenységek és az élet apró örömeinek megélése során.

500 érdeklődő most az elsők között próbálhatja ki a legújabb technológiájú, szinte láthatatlan hallókészülékeket, amelyek észrevétlenül segítik viselőjüket a mindennapok során.

Találjon rá újra az élet gazdag hangvilágára és tapasztalja meg a szerelem első hallásra élményt a legkorszerűbb hallókészülékekkel!

Ezekkel a készülékekkel minden erőfeszítés nélkül csatlakozhatunk telefonhívásokhoz, TV-készülékhez, számos alkalmazáshoz és elektronikai eszközhöz, fogadhatunk üzeneteket, e-maileket, és mindemellett dinamikus, részletgazdag hangzásvilágot élvezhetünk.

Nem utolsó szempont, hogy ezek a modern, újgenerációs készülékek lehetnek a kapocs, melyek összekötik Önt szeretteivel és a külvilággal, ezekben a nehéz időkben is.

Hallja mindazt, ami Önnek fontos és éljen kommunikációs akadályok nélküli életet!