Aktív pihenés, wellness és gasztroélmények a Kis-Balaton vonzásában (x)

Zalakaroson és környékén érintetlen tájakat fedezhettek fel és luxus körülmények között pihenhettek.

Szerezzetek valódi élményeket ősszel is, töltődjetek fel háborítatlan csendben, tökéletes nyugalomban és biztonságban! A Park Inn by Radisson Resort and Spa Zalakaros csapatára bátran rábízhatjátok magad, hiszen ők az aktív pihenés és a wellness-hétvégék igazi szakértői!

Zalakaros ősszel is hangulatos programokkal vár titeket!

Piknik novemberben? Zalakaroson ez is lehetséges! A II. Szőlőhegyi Piknik több helyszínen, szuper programokkal vár titeket, Márton-napi libaságokkal és a helyi-, és környékbeli borosgazdák legjobb boraival! Töltsétek le a Pincenavigátor alkalmazást, hogy mindig naprakészek legyetek a legfontosabb információkkal, és vegyétek igénybe az ingyenes Pincejáratot. Ha azonban úgy döntötök ,hogy csak lazítanátok, a szálloda szolgáltatásai, kényelmes, csendes szobái gondoskodnak a teljes kikapcsolódásról minden korosztály számára.

Galéria | 5 kép

Aktív pihenés, wellness és gasztroélmények a Kis-Balaton vonzásában (x)

Aktív pihenés, wellness és gasztroélmények a Kis-Balaton vonzásában (x)

Fotó megosztása:

Gazdag büféreggeli biztosít elegendő energiát az aktív napokhoz, akár a Zalakarosi fürdő vizes kalandjaira, vagy izgalmas túrákra vállalkoztok. Egy könnyű, egészséges ebédre is érdemes betérni a szálloda kiváló éttermébe, ahol svédasztalos finomságokból válogathattok, a Park Inn Brunch ideje alatt. Tippünk: az édességek kihagyhatatlanok! Az eseménydús nap történéseit kellemes vacsora mellett oszthatjátok meg egy gyümölcsös limonádé vagy egy színes koktél társaságában.

A szálloda szakértő csapata minden étkezésnél kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az étel-intoleranciákkal kapcsolatos egyedi kérések maximálisan teljesüljenek, hogy az itt töltött idő lemondások nélkül, felhőtlenül teljen mindenki számára.

A Zalakarosi Fürdő beltéri gyógyvizes medencéiben és a fedett családi részlegen egész évben kivételes spa élményekben lehet részetek. A Park Inn szállodából fedett, fűtött folyosón keresztül juthattok el a fürdőbe, így télen is tökéletes kényelemben wellnesselhettek. Gyógyászati kezelésekkel sokat tehettek egészségetek megőrzéséért, a szauna-rajongóknak pedig kötelező célpont a 2019-ben átadott, káprázatos szauna-világ.
Az aktív pihenés szerelmesei a szállodától akár gyalogosan vagy biciklivel is elérhető távolságban jellegzetes zalai dombokat, izgalmas túraútvonalakat és csodás erdei búvóhelyeket fedezhetnek fel.


Kirándulni indulnátok? A megfelelő járgány kiválasztásában a recepción kérhettek segítséget, a szállodában is van lehetőség kerékpár kölcsönzésre, nem szükséges saját bringával érkeznetek.
Babakocsival ideális kirándulóhely a Termáltó- és Ökopark, ahol játszótér, tanösvény, labirintus és a hangok pavilonja szórakoztatja a kicsiket. Az Erdész-kilátót is érdemes meglátogatni, hiszen a 23 méteres legfelsőbb szintről az erdők fölött akár a Balaton északi partjáig is elláthatunk. Kisgyerekkel nyaralóknak szintén szuper útvonal a Csiga-túra tanösvény, a 1,2 km-es távot kb. kb. 1 óra alatt kényelmesen teljesíthetjük, miközben interaktív élményelemek – relaxációs hullámpadok, hangostábla madarak énekével, kockaforgatós játékok – segítenek közelebb kerülni a természethez kicsiknek és nagyoknak.


Fantasztikus energiákkal töltődhettek fel a közeli Kőszikla-szurdok katlanjánál, és legyőzhetitek tériszonyotokat az izgalmas, létrás szakaszokon. Nem kell a kőzetek szakértőinek lennetek, hogy a különleges homokkő képződmények elvarázsoljanak titeket. Szintén Nagybakónak környékén találjátok a Szent György vonalaknak nevezett energiamezőt.

Tartalmas, természetközeli program a Kányavári-sziget felfedezése, a Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, a Fenyvespusztai Állatsimogató és a zalaújlaki Öröm-hegy is. A Kis-Balaton Látógatóközpontban és az általuk szervezett szakvezetéseken a természetvédelmi terület tiszteletben tartásával tudhattok meg többet az itt élő ritka állat-és növényvilágról.

Látogassatok el ti is Zalakarosra, térjetek be a hangulatos borospincékbe, frissüljetek fel a Zalakarosi Fürdőben és élvezzétek a Park Inn by Radisson Resort and Spa Zalakaros szálloda nyújtotta 4*-os kényelmet.

Fotók: Park Inn by Radisson Resort and Spa Zalakaros és Léránt János