A Nők Lapja 2020/41. heti horoszkópja.

Kos

A házasságokban, régi együttélésekben a társát a saját rokonsága hozhatja nehezen elfogadható helyzetbe. Ön se véleményt ne nyilvánítson, se tanácsot ne adjon, mert ennek hatására feszültség lehet úrrá a kapcsolatukon. Olyan szituáció jöhet létre, amelyet nem tud könnyedén kezelni. Az is elképzelhető, hogy önre kényszerítenek valamit, amitől nehezebbnek érezheti az életét. Anyagi ügyei viszont pompásan alakulhatnak.

Bika

Ha ön szülő, gyermekét meg tudja győzni arról, hogy azt tegye, amit ön fontosnak tart. A szerelemben most hatást gyakorolhat a kedvesére. De az is lehet, hogy jobban szeret, mint a párja. Előfordulhat, hogy a kollégák között van olyan személy, aki miatt kinyílik a zsebében a bicska. A munka során is kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden haja szála égnek áll. Ha kibeszéli a problémát, a betegség messze elkerülheti.

Ikrek

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ne sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére vagy a gyógyulásra! A szerelmi kapcsolatokban és a gyermekével való viszonyában kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért fontos, hogy világosan fogalmazzon, és mindig megőrizze a nyugalmát. Rendkívüli kreativitás lehet jellemző önre, az ötletei aranyat érhetnek.

Rák

Lehet, hogy olyasvalakivel hozza össze a sors, akiről úgy érzi, megtalálta a lelki társát. Szerelmi viszonyokban megeshet, hogy végre meg tudnak beszélni eddig a tabu kategóriájába tartozó témákat. Előfordulhat, hogy olyan esemény történik, ami miatt minden szőrszála égnek áll. Azonkívül, hogy alkalmazkodik a kialakult szituációhoz, mást nem nagyon tehet. A munkahelyén idegtépő helyzet jöhet létre.

Oroszlán

Olyan szituáció alakulhat ki, ami miatt az idegei rongyokban lógnak. Előfordulhat, hogy új dolgokhoz vagy másokhoz kell alkalmazkodnia, ami nehezére eshet. Az is lehet, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kap, ne gondolkodjon, hanem vágjon bele, mert anyagilag nagyon jól járhat. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert ezzel önmaga alatt vághatja a fát. Figyeljen a munkájára, mert hibázhat.

Szűz

Olyan váratlan esemény következhet be, ami miatt más színben látja a jövőjét, az egész életét. Ez pedig jó hatást gyakorolhat még a kedélyállapotára is. Az ön számára lényeges dolgokat meg tudja beszélni, és ez is optimistává teheti. Ha párkapcsolatban él, számítania kell rá, hogy a társának egészségi vagy pénzügyi problémája adódik. Ha erről tudnak kommunikálni, az jó hatással lehet párjára, és a kapcsolatukra is.

Mérleg

Elképzelhető, hogy ami másnak kár, nehézség, az önnek haszon. Sőt, talán ezáltal olyan helyzetbe kerül, ami miatt örömében úgy érzi, a föld felett lebeg. Lényeges, hogy tartsa titokban a boldogságát, mert a héten irigy személyeket sodorhat útjába az élet. A házasságokban, régi együttélésekben a társa most nehezebben kezelhető, ezért ha nyugalmat szeretne, önnek kellene hozzá alkalmazkodnia. Pénzügyei pompásan alakulhatnak.

Skorpió

Kommunikációs nehézségek léphetnek fel, ezért mindennél fontosabb, hogy világosan és egyértelműen fogalmazzon. Ha valamivel nem ért egyet, akkor diplomatikusan mondja meg, különben olyasvalaki haragját vívhatja ki, aki megnehezítheti az életét. A házasságokban, régi együttélésekben még az is megeshet, hogy olyan vallomásra kerül sor, amelytől örömében fülig ér a mosolya.

Nyilas

Hatást gyakorolhat a felettesére, de az is lehet, hogy a főnöke jó hangulatban lesz, ezért ha bármit szeretne nála elérni, most kellene a tettek mezejére lépnie. Fontos, hogy csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Ne vegyen fel kölcsönt, és ne adjon senkinek semmit. Szerelmi kapcsolatokban olyan feszült helyzet jöhet létre, aminek következtében akár búcsút is inthetnek egymásnak. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet kell aggódnia.

Bak

Bármennyire nehéz is az élet, most mégis olyan esemény történhet, ami miatt más színben látja a világot és benne a saját helyét. Megeshet, hogy a szerelmi életében olyan változás következik be, amitől mámorossá válik. A rokonai között akadnak olyanok, akikkel vitára kerülhet sor, de ha megpróbálna alkalmazkodni hozzájuk, akkor a saját életét is könnyebbé tehetné. Múltbeli esemény alaposan felidegesítheti.

Vízöntő

Ha problémája van, most kellene beszélnie róla, mert nyitott kapukat döngethet: mások is üdvösnek tarthatják mindazt, amit ön szeretne, így könnyebben elérheti a célját. Lényeges, történjen bármi, nem szabad, hogy elkapja a harctéri idegesség. Ha nyugodt marad, sikert sikerre halmozhat. Akár önnek, akár másnak egészségi problémája adódik, ne aggódjon, mert a gyógyulás útjára léphetnek. Kerülje a tömegrendezvényeket!

Halak

Ha most kívánja összekötni az életét a választottjával, akkor ezt a lehető legjobbkor teszi. A meglévő párkapcsolatokban társa kedvessége, szerelme miatt úgy érezheti, hogy Isten a tenyerén hordozza. Anyagi ügyei azonban szomorú képet mutathatnak, mert most nehezebben tudja megkeresni a pénzt, ráadásul pillanatok alatt el is költi. Váratlan találkozás felvillanyozhatja, testvérrel harmonikus lehet a kapcsolata.

Ha tetszett a cikk, regisztrálj, hogy hozzáférj az előfizetői tartalmainkhoz is!