A Nők Lapja 2020/40. számának heti horoszkópja.

Kos

Megeshet, hogy a sors az élet több területén próbatétel elé állítja önt. Meg kell őriznie a nyugalmát, még akkor is, ha tébolyítónak nevezhető szituáció alakul ki. Előfordulhat, hogy igazságtalannak tart egy helyzetet, amelyben tehetetlen. Azonkívül, hogy alkalmazkodik, másra nem nagyon nyílik lehetősége. Legyen témája most az egészsége, amelynek megőrzéséért többet tehet. Pénzére jobban ügyeljen, mert veszteség érheti.

Bika

Talán olyan események történnek, amelyek miatt vagy nem látja tisztán a jövőjét, vagy eluralkodik a lelkén a szorongás. Megeshet, hogy valamit vagy valakit önre kényszerítenek, és az alkalmazkodáson kívül mást nem tehet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban kommunikációs problémák alakulhatnak ki, és valaki a környezetében úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Másvalaki azonban önként tolhatja az ön szekerét.

Ikrek

A tisztánlátás és az őszinteség ezen a héten messze kerüli önt. De nemcsak ön füllenthet, hanem a környezetében is több a hazug ember. Kiderülhet, hogy valaki nem tartja be az ígéretét, és ezzel fejfájást okozhat önnek. A munkahelyén is döbbenetes szituáció jöhet létre, emiatt ön hajlamossá válhat a kapkodásra, amivel saját magát hozhatja nehéz helyzetbe. Ha egészségi problémája van, ne aggódjon, jó időben lehet jó kezekben.

Rák

A házasságokban, régi együttélésekben válságos helyzet alakulhat ki. Ha nem akar búcsút inteni a társának, akkor mindennél fontosabb, hogy megőrizze a nyugalmát, és úgy tegyen, ahogyan a párja szeretné. A szerelmi viszonyokban és a gyermekével való kapcsolatában ha nem viselkedik számonkérően, ha nem mond olyat, amivel megbánthatja a másikat, akkor minden rendben lesz. Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, ezért idegesebb.

Oroszlán

Egymást érhetik azok a helyzetek, amelyek miatt a vérnyomása hirtelen az egekbe emelkedik. A munkában, megélhetésben olyan szituáció jöhet létre, amelyre nem számított, és amely miatt talán másként élheti a hétköznapokat, mint eddig. Mindennél fontosabb, hogy a problémájáról nyíltan beszéljen, mert ha csak rágódik rajta, akkor ez a helyzet akár meg is betegítheti. Rokonnal szemben türelmesebbnek kellene lennie.

Szűz

Előfordulhat, hogy a szerelmi kapcsolatokban olyan szituáció jön létre, amikor elgondolkodik a viszonyuk jövőjén. Sőt még az is lehet, hogy a kapcsolatuk szakítópróba elé kerül. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tud kijönni, főként az ő makacs viselkedése miatt. Pénzére jobban kellene ügyelnie, mert meglophatják, vagy veszteség érheti. Egészsége megőrzésére vagy gyógykezelésre viszont ne sajnálja a pénzt!

Mérleg

Régi téma kerülhet ismét terítékre, amely miatt minden haja szála égnek állhat. Lehet, hogy arra vágyik, milyen jó lenne, ha sem rokona, sem ismerőse nem lenne senkinek, mert miattuk nehezebbnek érezheti az életét. Nem kedvez az idő pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének, mert tévedhet, és ennek hatására veszteséget könyvelhet el. A párkapcsolatokban társa olyan helyzetbe kerülhet, hogy csak döbbenten állnak.

Skorpió

Önre nem jellemző a kapkodás, de most olyan események követhetik egymást, amikor úgy érzi, azonnal a tettek mezejére kell lépnie. Ne tegye! Sőt, számoljon el tízig, így elkerülheti, hogy olyat mondjon, tegyen, amivel önmaga alatt vágja a fát. Különösen igaz ez a munkahelyére és a magánéletére. Ha ön szülő, figyelmesebbnek kellene lennie a gyermekével, aki valamit elhallgathat, vagy füllenthet. Pénzére jobban ügyeljen!

Nyilas

Olyan váratlan esemény következhet be, amely miatt megváltozik az élete. Megeshet, hogy olyan dologhoz kell igazodnia, amellyel vagy nem ért egyet, vagy nehezére esik a végrehajtása. Előfordulhat, hogy valami megszűnik, de ne aggódjon, mert a sors ebben a nehéz helyzetben nem hagyja önt magára. Szorosabbra kellene húznia a nadrágszíjat, mert vagy kevesebb bevételből gazdálkodhat, vagy valami viszi a pénzt.

Bak

A szerelmi kapcsolatokban olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely akár véget is vethet a viszonyuknak. Lehet, hogy olyasvalakivel hozza össze a sors, aki nagyon különbözik öntől, vagy ön nem gondolkodik hosszabb távon az illetővel. Előfordulhat, hogy olyan dologhoz kell alkalmazkodnia, amellyel nem ért egyet, vagy nehezére esik. Közösségben nagy hatást gyakorolhat valakire. Ha ön szülő, gyermekével legyen türelmesebb.

Vízöntő

Megeshet, hogy olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt a kedélyállapota hullámzóvá válik. Sőt az is lehet, hogy nem lát tisztán, főként a megélhetés terén, és emiatt idegeskedik. Fontos, hogy a feszültséget testmozgással, és ne a szerettein vezesse le! Előfordulhat, hogy önre kényszerítenek valamit, amivel szemben tehetetlen. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztania, mert később lényegesen jobban járhat.

Halak

Sokkal érzékenyebb most, ezért olyan dolgokat is a szívére vehet, amelyeket korábban észre sem vett. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely negatív hatással lehet a biztonságérzetére. Megeshet, hogy valamit igazságtalannak tart, de sajnos semmit nem tud ellene tenni. Illetve az sem vigasztalja, hogy ebben a szituációban nincs egyedül. Egy váratlan találkozás miatt viszont öröm járhatja át minden porcikáját.

Ha tetszett a cikk, regisztrálj, hogy hozzáférj az előfizetői tartalmainkhoz is!