5 szuper ruhatipp az őszhöz (x)

Hogyan öltözz rétegesen és csinosan?

Ha hullani kezdenek a megsárgult levelek, és szépen lassan beterítik a fák alatt a földet, te is tudod, hogy itt az ideje számba venni a ruhatáradat, vagy az egész családét, és esetleg beruházni néhány olyan darabra, amikben jól érzitek magatokat az őszi szezonban, és amikkel fel tudtok készülni a hol lehűlő, hol hirtelen felmelegedő időjárásra. Ebben a cikkben ehhez adunk néhány tippet és jótanácsot.

1. Sétáláshoz trendin

Az, hogy picit hidegebbek lesznek a nappalok, még nem jelenti azt, hogy a négy fal közt kell ücsörögnötök, sőt: a természetet járni sokszor még jobb ősszel, mint meleg időben. Ha sétálnál egyet a parkban a kedveseddel vagy a családdal, akkor még inkább feldobhatod a hangulatot azzal, ha trendin, az évszaknak megfelelően felöltözve indultok útnak egy esernyő kíséretében. A sétához felvehetsz például egy hosszú szoknyát valami könnyű pulóverrel, de persze nadrág is lehet rajtad egy szép gombos blúzzal. A párodon pedig biztos te is el tudsz képzelni egy kockás inget, hozzá pedig egy oldalzsebes nadrágot.

2. Színek és anyag

Ha új ruhákat vásárolsz, válassz őszi színeket! Ahogy lassacskán hidegebb lesz, érdemes picivel sötétebb, ugyanakkor színes holmikba bújnod, mert attól még, hogy lehűl az idő, nem kell te is lehangoló árnyalatokat válassz. Keress olyanokat, amik vidámak, és passzolnak az évszakhoz. Hogy melyek ezek? Hát például azok az árnyalatok, amik a hulló faleveleket idézik, mint például a piros és sárga. Emellett fontos, hogy ne akármilyen anyagból legyenek a holmik. Válassz valami olyasmit, ami jól szellőzik és melegen tart. A gyapjú például remek, de egy csinos szövetkabát is biztosan jól áll neked.
 

 

3. Stílusos gyerekek

A ruhatár őszi felújításába érdemes a gyerekeket is bevonni, hisz nekik sem mindegy, miben moccannak ki hancúrozni a kertbe, vagy egy jót hintázni a játszótérre. Nem árt, ha kényelmes és divatos holmikat veszünk a piciknek, olyanokat, amik egyszerre stílusosak és praktikusak, és persze a gyereknek is tetszenek. Fiúknak örök sláger a kapucnis pulcsi, alá pedig egy rövidujjú póló, ami egyszerre menő és hasznos, és ugyanilyen jó kis szett egy hosszú ujjú póló cargo nadrággal. Lányoknak az idei sláger a mintás ruha, legyen szó csíkos pólóról vagy leopárdmintás pulóverről, a lényeg az, hogy feldobja az őszi napokat. Ha kisbabád van, őt is meglepheted egy dinoszauroszos nadrággal vagy pólóval, hadd legyenek klasszak és stílusosak a picik is!

4. Csizmák és harisnyák

Bakancsba betűrt szűk farmer – nem lehet tévedni vele. Egyszerre stílusos és megvéd a legzordabb időjárástól is. Vagy vegyél fel mellé egy fekete vagy barna, térdig érő csizmát és egy fehér inget, hogy teljes legyen a szett. De közelíthetsz a másik irányból is: egy bakanccsal a levágott szárú, kissé fityegő nadrágok is jól mutatnak egy bő ujjú, széles nyakú pulcsi társaságában. Ha pedig őszre sem tudsz megválni a szoknyáktól, akkor húzz alájuk egy sötét leggings-et, és garantáltan te leszel a leglazább csaj a környéken. Vagy egy vastag, vidám színű harisnyát!

5. Kuckózás és pihenés

Mi lenne, ha az évszakváltást alsóneműkészleted felfrissítésére is kihasználnád? Egy szép új pizsama vagy fehérnemű mindig öröm, az egyre hidegebb estékre pedig egy hálóing vagy kényelmes szett mindenkinek kijár, hogy idén ne csak a nappalok, de az éjszakák is divatosak legyenek! Most már csak annyi a dolgod, hogy becsavarodsz egy meleg pokrócba vagy takaróba egy jó könyv társaságában.
Szóval ha úgy döntesz, felfrissítenéd őszre a ruhatárad, akkor mindent egy helyen megtalálsz az Auchanban, ahol fel is próbálhatod az Inextenso őszi kollekciójának különféle darabjait, hogy megtaláld azokat, amelyek a leginkább illenek hozzád vagy szeretteidhez. Nézd meg katalógusunkat, és öltözz be az őszre nálunk!