A Nők Lapja 2020/39. heti horoszkópja.

Kos

Olyanhelyzetalakulhatki,amelynek következtében tehetetlen lesz. Nem marad más választása, mint alkalmazkodni. Jó lenne, ha szavakba öntené a problémáját, mert így elkerülheti, hogy eméssze magát, és egészségügyi probléma alakuljon ki önnél. A szerelem ege azonban vakítóan kék lehet. A régi párkapcsolatokban is varázslatos pillanatokat élhetnek át. Megeshet, hogy olyan ötlet pattan ki a fejéből, amely aranyat ér.

Bika

Lehet, hogy eljön a korszakalkotó ötletek ideje. Az is elképzelhető, hogy olyan dolog jut a tudomására, amely miatt meglepetésében még a szava is elakadhat. Kedvez az idő ingatlannal és rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha valamit nem ért vagy nem tud, akkor bátran kérdezzen, így elkerülheti, hogy olyan helyzet jöjjön létre, amely talán még a pénzügyeire is negatív hatást gyakorol.

Ikrek

Olyan esemény történhet, amelyről el sem meri hinni, hogy mindez épp önnel esik meg. De az is előfordulhat, hogy olyasmi következik be, ami miatt a lelke csordultig lehet szeretettel. Ha ön szülő, gyermekével akkor jöhet ki jól, ha figyelembe veszi, ő mit szeretne. Egészségi probléma kialakulása most valószínű. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, meg kell acéloznia az idegeit. Egy kapcsolatnak búcsút inthet.

Rák

Előfordulhat, hogy olyan változás következik be, amelynek hatására örömében fülig érhet a szája. Fortuna istenasszony támogatását is élvezheti, és ezt elsősorban az anyagi helyzetében bekövetkező átalakulások során tapasztalhatja meg. Ám a házasságokban, régi együttélésekben a társa viselkedésével szemben teljesen tehetetlen. Talán többször megfordul a fejében, hogy véget kellene vetnie ennek a viszonynak.

Oroszlán

A sikeres kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani, amikor régi dolgokban érhet el jó eredményeket. Megeshet, hogy olyan esemény történik, amely miatt szerencsésnek érezheti magát, és más színben láthatja a jövőjét. Viszont a munkahelye darázsfészekké alakulhat. A kollégáival nehezebben tud kijönni, és olyan feladat is a nyakába szakadhat, amely miatt még a napi rutinja is megváltozik.

Szűz

A hét legfontosabb feladata higgadtsága megőrzése. Így elkerülheti azt a helyzetet, amely miatt nemcsak veszteség érheti, hanem talán még az egészségi állapotát is negatívan befolyásolja. A szerelmi kapcsolatokban hiába próbálkozik, most nem tud hatást gyakorolni a kedvesére, de ne hibáztassa magát miatta! Ha van titka, vigyázzon, hogy ne derüljön ki, különben óriási botrány kirobbanására van kilátás.

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben a társa most feszültebb, ezért a lényeges dolgokkal ön ne álljon elő! Nemcsak eredménytelenül próbálkozhat, hanem parázs vita is kerekedhet emiatt. A környezetében több a türelmetlenebb ember, akikre semmiféle hatást nem tud gyakorolni. Valakit viszont eredményesen befolyásolhat, egy közösségben ön lehet a sztár. Beteg személynek legyen a segítségére!

Skorpió

Remekül tud manipulálni, ezt ki kellene használnia, mert elérheti azt, amire jó ideje vágyakozik. Olyan jól tud kommunikálni, hogy az a valaki, aki eddig negatívan viselkedett, most az ön tenyeréből ehet. Kolléga olyasmivel állhat elő, ami miatt kinyílhat a bicska a zsebében. Szerencsétlenül járt személynek szüksége lehet az ön segítségére. Ha ön szülő, gyermekének most fontos az, hogy elmondja, mennyire szereti őt.

Nyilas

Lehet, hogy olyasvalaki iránt érez gyengéden, akiről az ösztönei azt súgják: jobb lenne, ha mégsem kerülnének kapcsolatba. A józan ész most nem jellemző önre, és a vágy az illető karjába sodorhatja. Nem árt, ha tudja, a kiszemeltjének komoly gondjai vannak, amelyek hatással lehetnek majd a viszonyukra. Ha anyagiakról van szó, most több lehet a kiadása, mint a bevétele. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert meglophatják.

Bak

Olyan kemény lehet ezen a héten, mint a kőszikla. Ezzel viszont nemcsak mások életét teheti nehezebbé, hanem a sajátját is. Mert ha képes lenne változni és változtatni, akkor minden sokkal egyszerűbben menne. Megeshet, hogy a családi életében áll be zavar, de az is lehet, hogy ami el tud romlani, az el is fog. Előfordulhat, hogy többet gondol egy olyan személyre, akivel már nincs kapcsolatban, és talán még könny is csillog a szemében.

Vízöntő

A házasságokban, régi együttélésekben gyengéden érezhetnek egymás iránt. Illetve a társa most talán jobban szeret, és ezt ki is mutatja. Elképzelhető, hogy a környezetében több a türelmetlen és agresszív ember. Ha egy mód van rá, kerülje velük a kapcsolatot, mert ön is csak jól felbosszanthatja magát. Ha van testvére, akkor vele szemben őrizze meg a nyugalmát, így elkerülheti a veszekedést. Régi dolgok juthatnak eszébe.

Halak

Lehet, hogy szerelmes hangulatban lesz. Illetve tele van a lelke aggodalommal, mert az a személy, aki iránt gyengéden érez, nehéz helyzetbe kerülhet. A munkahelyén olyan esemény történhet, amely miatt minden haja szála égnek állhat. Megeshet, hogy valaki atyaistennek képzeli magát. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, olyan helyzet alakulhat ki, amelyben nehéz lehet megőriznie a nyugalmát. De azért próbálja meg…

Ha tetszett a cikk, regisztrálj, hogy hozzáférj az előfizetői tartalmainkhoz is!