A Nők Lapja 2020/38. heti horoszkópja.

Kos

A házasságokban, régi együttélésekben a héten kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért ügyelnie kell a mondandójára. A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre idegtépő helyzet, ami miatt felmerülhet a szakítás gondolata. Ne kapkodjon, mert elhamarkodott döntést hozhat, amit utána megbánhat. Még az a csoda is megtörténhet, hogy megbecsülik, vagy a munkahelyén glória ragyog a feje fölött.

Bika

Oda kell figyelnie arra, amit csinál, mert megeshet, hogy olyan dolgot követ el, ami miatt könyvelése kiadás oldala lendül mozgásba. De az is lehet, hogy a munkahelyén lesz központi téma a pénz. A helyzet akkor sem vigasztalja, ha a szituáció nemcsak önt, hanem a kollégákat is érinti. Ha ön szülő, gyermekével akkor tud fontos dologban zöld ágra vergődni, ha engedékeny lesz vele, és megadja neki azt a pénzt, amire szüksége van.

Ikrek

Ha van gyermeke, miatta most nagyobb teher nehezedhet a vállára. Megeshet, hogy a csemetéje kevésbé elfogadó, vagy ön szeretné rákényszeríteni az akaratát, amiből vita kerekedhet. Olyan váratlan esemény következhet be, hogy még a lélegzete is elakad tőle. Előfordulhat, hogy olyasmi történik, ami miatt úgy érzi, jobb lenne, ha sem rokona, sem ismerőse nem lenne senkinek. Pénzügyeket most intézzen!

Rák

Sok munkáért kevés bér – ez lehet a hét jelmondata, és ön torkig lesz a bekövetkező eseményekkel. A házasságokban, régi együttélésekben társa türelmetlenebbé válhat, és ha van gyermekük, miatta is idegtépő helyzet alakulhat ki. A megérzései soha nem voltak annyira jók, mint most. Ezért ne az eszére hallgasson, hanem arra, amit az ösztöne súg, mert így elkerülheti az igazán nagy bajokat. Találkozás felvillanyozhatja.

Oroszlán

Olyan dolgok juthatnak a tudomására, amiknek hatására feszültebbé válik. A munkahelyén egészen elképesztő helyzet jöhet létre, ami miatt jelenleg nem látja a jövőjét. Pénzügyeinek alakulása miatt még akkor is borúsabb a kedve, ha a kiadások mellett bevételre is szert tesz. Ha változtatni szeretne az életén, akkor most kellene a tettek mezejére lépnie, mert még a lehetetlennek tűnő dolgok is megvalósulhatnak.

Szűz

A titkok nagyobb szerepet játszhatnak az életében. Talán olyan dolog jut a tudomására, amit nem kellene nagydobra vernie. Pénzügyek terén jobban tenné, ha óvatosabb lenne, mert a saját hibájából veszteséget könyvelhet el, vagy kár érheti. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhetnek át akkor, ha elsősorban ön világosan fejezi ki magát. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódjon, jó kezekben lesz.

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben a társa türelmetlenebb, ennek hatására egyik pillanatról a másikra olyan parázs vita kerekedhet, hogy ön azt sem tudja, ébren van-e, vagy álmodik. A magánélete legyen tabu, még a legjobb barátjának se meséljen róla, mert a környezetében most több a kárörvendő személy. Váratlan egészségi probléma alakulhat ki, de az is lehet, hogy nem ön, hanem egy szerette lesz beteg.

Skorpió

Mostanság érzékenyebb, ezért szívhat mellre olyan dolgot is, amit korábban észre sem vett. Megeshet, hogy valaki önre bízza a titkát, de az is lehet, hogy olyan esemény következik be, amit jó lenne, ha nem kürtölne szét. A munkahelyén létrejövő helyzet előtt döbbenten áll. Talán még a változtatás gondolata is felmerülhet önben. Nincs értelme a felettesével komolyabb beszélgetést folytatnia, mert ő erre nem nyitott.

Nyilas

Figyelme fókuszában ezen a héten a pénz állhat. Ha elégedetlen a díjazásával, most érdemes a feletteséhez fordulnia ez ügyben, mert főnöke megértő lehet, elérheti nála, amit szeretne. A szerelmi kapcsolatokban alacsonyan repülhetnek a tányérok. Ha ön szülő, csemetéje miatt többet aggodalmaskodhat. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos bármilyen ügy intézésének. Kolléga viselkedése kiboríthatja.

Bak

Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt érdemes fontolóra vennie a változtatást. Nem szükséges a felettesének előadnia, mit és hogyan szeretne, mert a főnöke nincs olyan helyzetben, hogy teljesíteni tudná az ön kívánságát. Ha ön szülő, gyermeke miatt az idegei cafatokban lóghatnak. Ha egyéjszakás kalandba bonyolódik, és párkapcsolatban él, akkor a titka kiderülhet, amiből nagy cirkusz várható. Találkozás felvillanyozhatja.

Vízöntő

Olyan esemény történhet, amely miatt a vérnyomása az egekbe szökik. Nagyon fontos, hogy higgadt maradjon még a legőrültebb helyzetben is, így kerülheti el a nagyobb bajokat. Pénzügyek terén a dolgok olyan jól alakulhatnak, hogy talán még félre is tud tenni. De az is lehet, hogy dugdossa a pénzét. A házasságokban, régi együttélésekben a társa nyitottabb, alkalmazkodóbb, sokat tehet kettőjükért, illetve a családi nyugalomért.

Halak

Az a jó, hogy ön nincs cukorból, mert olyan esemény történhet, ami miatt akár el is olvadhatna. Lelke csordultig lehet szeretettel és szerelemmel. Ám nem biztos, hogy a választottja is ugyanúgy érez, mint ön. A régi párkapcsolatok csak akkor működhetnek, ha nem kényszeríti rá az akaratát a társára. Mielőtt megszólal, el kellene számolnia legalább tízig, így elkerülheti, hogy olyat mondjon, amit később nagyon megbán.

Kérjük, segítsd a munkánkat, és szánj pár percet a kérdőívünk kitöltésére, mert tudni szeretnénk a véleményedet a Nők Lapjáról és a nőklapja.hu-ról!