A Nők Lapja 2020/37. heti horoszkópja.

Kos

A házasságokban, régi együttélésekben a társa sokkal elfogadóbb, mint korábban, ezért a kényes témákat is megbeszélhetik. Ha egzisztenciáról van szó, kettős helyzet alakulhat ki. Lesz lehetősége a pénzkeresésre, ugyanakkor olyan esemény is történhet, ami miatt szorongóbbá válhat, a kedélyállapota borús lehet. A szerelmi viszonyokban villámok cikázhatnak, ha nem akar szakítani, próbáljon meg higgadt maradni!

Bika

Olyan esemény történhet, ami miatt az egekbe emelkedhet a vérnyomása. Ha nem akarja, hogy veszteség érje, vagy olyasmi essen meg, amit nagyon nem szeretne, akkor meg kell őriznie a hidegvérét. Így kerülheti el a nagyobb bajokat. Anyagi ügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a bevételek mellett olyan kiadásra is sor kerülhet, amelyet nem tervezett. Illetve ha pénzről van szó, ami most bekövetkezik, attól még az álla is leeshet.

Ikrek

Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatos! Hajlamossá válhat a kapkodásra, az olyan viselkedésre, amellyel önmaga alatt vághatja a fát. Mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így kerülheti el a kellemetlenségeket. Mindez vonatkozik a munkájára, a megélhetésére is, mert új lehetőséget sodorhat útjába az élet, amelyet alaposan meg kell fontolnia, mielőtt kimondja a döntő szót. Kedvesével mindent meg tud beszélni.

Rák

Lehet, hogy a felettesével olyan esemény történik, ami miatt mindkettőjük idegei megfeszülhetnek. De az is megeshet, hogy olyan változások következnek be, amelyek miatt nehezebben jön álom a szemére. Mindez hatással lehet még az anyagi helyzetére is. Kedvez viszont az idő ingatlannal vagy rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. A párkapcsolatokban a társa elfogadóbb, könnyebben eléri nála, amit szeretne.

Oroszlán

A sikeres kommunikáció hetének is lehetne nevezni a mostanit. Kivétel ezalól a felettese, akivel olyasmi esik meg, ami miatt minden szőrszála égnek áll. De az is előfordulhat, hogy ön elgondolkodik azon, hogy nem munkahelyet, hanem talán szakmát kellene változtatnia. Ez az érzés azért válhat erősebbé, mert olyan esemény történhet, ami miatt eltűnik a jövőképe. Ha párkapcsolatban él, társa eltitkolhat valamit ön elől.

Szűz

Ha még nem szerelmes, most meglepetten tapasztalhatja, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. A meglévő kapcsolatokban olyan változások következhetnek be, amelyek nagyon jó hatással vannak a viszonyukra. Rendkívül termékeny ez a mostani hét, ezért ha utódra vágyakozik, akkor most kellene aktivizálnia magát. Egészségére jobban ügyeljen. Ha párkapcsolatban él, társa pénz miatt kerülhet roppant nehéz helyzetbe.

Mérleg

Lehet, hogy ezen a héten nagy hasznát veszi a kapcsolatainak, mert bizonyos személyek az ön szekerét tolhatják. A megérzései tökéletesen működnek, döntéshelyzetben hagyatkozzon arra, amit az ösztöne súg. A házasságokban, régi együttélésekben a társa idegesebbé válhat, ez nehézségeket okozhat a kettőjük viszonyában. Régóta húzódó, áldatlan állapot végére pont kerülhet. Egy kollégájában ne bízzon!

Skorpió

A munkában felemás helyzet jöhet létre, amellyel szemben tehetetlen. Lesz olyan szituáció, amellyel nem ért egyet, és lesz olyan, amit támogathat. Elképzelhető, hogy olyan titok jut a tudomására, amely előtt döbbenten állhat. Megfordulhat a fejében a változtatás gondolata, amelyet egyelőre jegeljen, mert csöbörből vödörbe kerülhet. Kedvez az idő nagyobb vásárlásnak, és amihez a nevét adja, az most sikerre van ítélve.

Nyilas

Legyen mindennél fontosabb az egészsége megőrzése, vagy ha beteg, akkor az abból történő felgyógyulás! Talán az egészsége miatt kell változtatásokat eszközölnie az életében, ezért nem mehet tovább minden a régi rutin szerint. Felettese nyitott az ön elképzeléseire, most adja elő neki a mondandóját. Ha ön szülő, olyan vitára van kilátás, amely miatt akár könny is szökhet a szemébe. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes a helyzet.

Bak

Ami másnak kár, az önnek haszon. Azonkívül, hogy másokat igazán sajnál a kialakuló helyzet miatt, mást nem tehet. Olyan változás is bekövetkezhet az életében, amely jó hatással lehet a biztonságérzetére. Rokon viszont az idegeire mehet, és ami el tud romlani, az el is fog. Ne engedje, hogy bárki is lebeszélje a tervéről, tartson ki az elhatározása mellett! A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehézzé tehetik kedvese rokonai.

Vízöntő

Előfordulhat, hogy olyan dolog jut a tudomására, ami előtt meglepetten áll, és amelyet jó lenne, ha nem kürtölne világgá. Ez nem lesz könnyű, mert amit hall, az egyenesen szenzációsnak minősül. Rokonnal olyan dolog eshet meg, ami miatt felbolydulhatnak az ön napjai is. A házasságokban, régi együttélésekben a társa talán a munkája, a felettese miatt kerül nehéz helyzetbe, és szüksége lesz az ön segítségére.

Halak

Lehet, hogy a munkahelyén olyan helyzet jön létre, amely nincs jó hatással a hangulatára. Talán megfordul a fejében, hogy a távozás hímes mezejére kellene lépnie. Most sokkal érzékenyebb, mint máskor, ezért szívhat mellre olyasmit is, ami egyébként fel sem tűnik. Ezért várjon, semmi sem tart örökké, ennek a helyzetnek is vége lesz egyszer. Pénzügyek miatt többet idegeskedhet, váratlan hír jól feldühítheti.

Kérjük, segítsd a munkánkat, és szánj pár percet a kérdőívünk kitöltésére, mert tudni szeretnénk a véleményedet a Nők Lapjáról és a nőklapja.hu-ról!