Kíváncsiak vagyunk a véleményedre: töltsd ki a kérdőívünket!

Csupán két perc az egész! Köszönjük!

A rövid verzió: a kérdőívet itt találod

A Nők Lapja 1949 óta állandó része a magyar nők életének: és mint a magyar nők az elmúlt több mint 70 évben, úgy a Nők Lapja is rengeteget változott, már már nemcsak egy hetilapot jelent, hanem egy havilapokat, tematikus különszámokat tartalmazó egész univerzumot.

Ehhez az univerzumhoz csatlakozott idén május 3-án, anyák napján egy kisbolygó: a nőklapja.hu. 

A nőklapja.hu sokunk régóta dédelgett merész vágyálma volt, az első digitális előfizetéssel olvasható női magazin komoly mérföldkő a hazai sajtó életében is. Nehéz hónapok állnak mögöttünk, hol a karanténba zárt bizonytalanság, hol az otthonoktatás, hol a hosszúra nyúlt tavaszi szünet próbálta kedvünket szegni, de mi kitartóan tettük a dolgunkat, készítettük a nőklapja.hu online tartalmait, írtuk a fontosnak gondolt híreket, szerveztük a vendégeket a podcastokba, és kutattuk nektek az érdekesebbnél érdekesebb cikkeket a Nők Lapja 70 éves archívumából. 

Most hozzád fordulunk, kedves Olvasónk! 

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre: hogy tetszik az oldal, mit szeretsz benne, miből szeretnél többet látni. Kérlek szánj ránk két percet, hogy megtudjuk, mit szeretnél a nőklapja.hu oldalain olvasni. A nőklapja.hu rövid kérdőívét ide kattintva tudod kitölteni.