A Nők Lapja 2020/36. heti horoszkópja.

Kos

Figyelme fókuszában e héten a pénz állhat. Még az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkáját. Viszont a pénz ingatlanköltségek vagy rokonok miatt gyorsan elillanhat. Az is lehet, hogy most a saját hibájából érheti veszteség. Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, ezért nem érdemes most neki előadnia az ötleteit, elképzeléseit. Ha még nem szerelmes, meglepődve tapasztalhatja, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat.

Bika

Nem kedvez az idő a kommunikációnak, jobb lenne, ha a fontosnak tartott témákkal csak a jövő héten állna elő. Olyan esemény is történhet, amely előtt döbbenten állhat, és hirtelen azt sem tudja, ebben a helyzetben hogyan viselkedjen. Ha ön szülő, gyermekével most jól kijöhet, főleg akkor, ha csemetéje bánatos valami miatt. Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük!

Ikrek

Fontos, hogy csak addig nyújtózzon, ameddig a takarója ér. Ha egy mód van rá, ne vegyen fel hitelt, mert később nagyon nehezen tudja törleszteni. Megeshet, hogy valaki nem tartja be az ígéretét, és ez anyagi kiesést jelenthet önnek. Családtaggal, rokonnal jól kijöhetnek akkor, ha az anyagiak nem válnak központi témájukká. Előfordulhat, hogy valakinek a viselkedése kellemes meglepetést okoz, felettesével most érdemes beszélnie.

Rák

Most nem unatkozik, mert annyi minden szakadhat a nyakába, hogy azt sem tudja, fiú-e, vagy lány. Megeshet, hogy a munkahelyén olyan esemény történik, amely megemeli a vérnyomását. Fontos, hogy megőrizze a nyugalmát, és ne vigye haza az egzisztenciával kapcsolatos gondokat. Ha párkapcsolatban él, önnek kellene alkalmazkodnia a társához. Még akkor is, ha nem ért vele egyet, mert ő nem fogja megváltoztatni a véleményét.

Oroszlán

A környezetében többen úgy gondolhatják, hogy ön Midász király reinkarnációja, mert amihez nyúl, az arannyá változik. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Illetve segítségére siethet olyan valakinek, valakiknek, aki(k) kiszolgáltatott helyzetben van(nak). Különösen igaz ez azokra az emberekre, akikkel a munka köti össze. Olyan információ juthat a fülébe, hogy egyik ámulatból a másikba eshet.

Szűz

Aki korábban csúnyán viselkedett önnel, az most mindent megtehet azért, hogy ön ezt elfelejtse, és ha kell, megbocsásson neki. A szerelmi viszonyokat átmenetileg nehézzé teheti, hogy valaki megpróbál beleszólni az életükbe. Megeshet, hogy valaki el akarja választani önöket egymástól, ami nem fog sikerülni. Előfordulhat, hogy a magánéletét az anyagiak alakítják, és a pénz miatt olyat is megtesz, amit egyébként nem tenne.

Mérleg

Több dolog sikeressége azon múlik, hogy ön mit és hogyan tesz. Nagy hatást gyakorolhat a felettesére, aki nincs könnyű helyzetben. Ugyanis az ő főnöke olyan dolgokat várhat el tőle, amelyek miatt felettesének nehezen jöhet álom a szemére. A házasságokban, együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki vita, és olyan mondatok hangozhatnak el, amelyeket nehezen lehet megbocsátani, elfelejteni pedig lehetetlen lesz.

Skorpió

Olyan megbeszélésre kerülhet sor, amelyben olyan mondatok hangozhatnak el, hogy miattuk nem látja tisztán a jövőjét. A kollégák kiborulhatnak, de lehet, hogy ön gondolkodik a változtatáson. Ne kapkodjon, várjon, mert rövidesen olyan esemény történhet, amivel megoldódhat ez az áldatlan állapot. Ha ön szülő, gyermeke miatt nőhetnek a kiadásai, és szerencse, hogy ön nincs cukorból, mert csemetéje miatt akár el is olvadhat.

Nyilas

Még az a csoda is megtörténhet, hogy az életében olyan változások következnek be, amelyek miatt örömében fülig ér a szája. Megoldódhat egy olyan probléma is, amely miatt korábban többet szorongott. Megeshet azonban, hogy betegség miatt át kell szerveznie az életét, és változhat a napi rutinja is. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek lebonyolításának. A szerelmi viszonyokban viszont viták kialakulására kell számítani.

Bak

A házasságokban, régi párkapcsolatokban nehéz helyzet alakulhat ki, mert ön kevésbé alkalmazkodó, és van olyan, amiben kötheti az ebet a karóhoz. Ha tudna alkalmazkodni, a saját életét tehetné könnyebbé. Ha ön szülő, gyermekével szemben önnek kellene engedékenyebbnek lennie, és akkor nem érezné úgy, hogy csemetéje miatt csak az erejét pazarolja. Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, ami hatással lehet az ön életére is.

Vízöntő

Kedvez az idő orvosi vizsgálatnak, műtéti beavatkozásnak, bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeknek. Ha párkapcsolatban él, akkor a társa olyan dologgal kerülhet szembe, amikor nagy szüksége lehet az ön támogatására. Pénzügyei jól alakulhatnak, hiszen olyan bevétel ütheti a markát, amely kellemes meglepetésként éri. Kollégával azonban nehezebben tud kijönni, idegesítő stílusától legszívesebben a falra mászna.

Halak

Szerelmi kapcsolatokban olyan mondat hangozhat el, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Olyan valakivel hozhatja össze a sors, aki miatt más színben látja nemcsak a saját életét, hanem az egész világot. A házasságokban, régi együttélésekben minden rendben mehet, ha ön alkalmazkodik a párjához. A pénzére akkor is jobban ügyeljen, ha van miből költeni. Különösen, ha ön szülő, mert gyermeke miatt nőhetnek a kiadásai.