Brigitte Bardot élete A-tól Z-ig. A Nők Lapja 2020/35. számának címlapsztorija.

A világ legtöbbet fényképezett nője, a második legismertebb francia, csak Charles de Gaulle előzi meg ezen a listán. Ő azt állítja, hogy amikor látszólag fürdött a népszerűségben, valójában űzött vadnak érezte magát. Talán a mélyen átérzett sorsközösség az oka, hogy élete második felét az állatok védelmének szentelte.

Ép testben sebzett lélek. A szexszimbólum, akit Európa adott a világnak, harmincéves kora előtt már háromszor szánta el magát öngyilkosságra. Rajongói ezt sem tudták, és azt sem, hogy ez a szépséges nő mennyit szenved balul sikerült párkapcsolatai miatt. Talán mondani sem kell, hogy a sok szenvedésnek nem az élet kegyetlensége vagy a rossz csillagzat volt az oka, sokkal inkább BB szeretetéhsége és kiegyensúlyozatlansága. Harmadik férje, Gunther Sacks szerint (aki azzal kápráztatta el, hogy helikopterről dobált rózsákat a birtokára) a legszenvedélyesebb szerelmet is megviseli, ha az ember sosem tudja, kedvese kezes bárányként vagy dühöngő fúriaként ébred-e fel reggel, azt meg pláne nem, hogy mikor miért.
A BB-jelenség másik oldalát a legtöbb híres, a férfiak szemében áhított nő jól ismeri. Az ember ilyen lánya sosem tudhatja, miért közeledik hozzá valaki. A képeken látott teremtésre vágyik, a többi férfinak akarja bizonyítani, hogy ő olyan alfahím, akinek a legjobb nőstény jár, esetleg őszintén vonzódik hozzá? Minél problémásabb egy nő önismerete, annál nehezebben képes az előbbi kérdésre helyes választ adni, ami újabb fájdalmak forrása lesz.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Milyen volt a családi élete?
Hány évesen fejezte be a filmezést?
Mivel foglalkozik az alapítványa?
Próbáld ki most kedvezményesen!