A Nők Lapja 2020/35. számának Horoszkóp rovata.

Kos

Ezen a héten az egyik szeme sírhat, a másik nevethet. Megeshet, hogy lesz olyan dolog, amelyben szerencsésnek érzi magát, és olyan is, amikor kényszer hatására kell cselekednie. Valaki nem tartja be az ígéretét. Pénzügyek terén minden oka meglehet a jókedvre, mert olyan összeg is ütheti a markát, amelyre nem számított. Rokonnak, családtagnak is segítségére lehet, és megeshet, jobban meg tudja szervezni az életét.

Bika

Bármennyire nem kedveli a változásokat, most mégis olyan esemény történhet, amely miatt fontosnak tartja, hogy a dolgok ne folytatódjanak a régi kerékvágásban. Az is lehet, hogy a szerelmi életének alakulása miatt érzi felvillanyozottnak magát. Ha ön szülő, a gyermekével szinte minden dolgot meg tudnak beszélni. Ugyanakkor egy ügyben vagy nem történik előrelépés, vagy olyasmi eshet meg, amitől kiborul.

Ikrek

Ha kommunikációról van szó, a helyzet magaslatán állhat. Ez lehet az oka annak is, hogy olyan személyekkel is képes most beszélni, akikkel korábban ez elképzelhetetlen volt. Megtörténhet, hogy olyan dologba vágja a fejszéjét, ami jó hatást gyakorol az anyagi helyzetére. De hajlamossá válhat a pazarlásra, akár túlzásba is eshet. Egészségére, testi épségére ügyeljen jobban! Gyermeke életében fontos változás történhet.

Rák

A dolgok akkor alakulhatnak jól, ha ön képes alkalmazkodni, ki tudja mutatni a szeretetét, tud beszélni az érzéseiről. Megeshet, hogy a megélhetésben kényszer hatása alatt kell cselekednie, ami miatt szorongóvá válik, és hatalmába keríti a tanácstalanság. Ne hozzon most fontos döntést, mert később nagyon megbánhatja. Ha beszél a problémájáról, az segít, hogy más színben lássa a világot, és benne önmagát, a helyzetét.

Oroszlán

A héten minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, mert az életnek ezen a területén történhetnek lényeges változások. Lehet, hogy olyan esemény következik be, amely miatt nem lát tisztán, vagy amelyet titokban kellene tartani. Ha van titka, nagyon vigyázzon rá, mert kitudódhat, és akkor nagy botrány várható. Egy kolléga miatt nehezebbnek érezheti az életet. Ha ön szülő, gyermeke miatt újabb terhek nehezedhetnek a vállára.

Szűz

Összességében szerencsésen alakulhatnak az ügyei. Jól tudja képviselni a saját érdekeit, annyira meggyőzően tud fogalmazni, hogy még a homokot is képes lenne eladni a sivatagban. Olyan protekcióra tehet szert, amely miatt irigyeinek száma jelentősen megszaporodik. A szerelmi viszonyokban furcsa helyzet jöhet létre, megeshet, hogy megkérdőjeleződik a kapcsolat jövője. Ebben nagy szerepet játszhat kedvese rokonsága.

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben a társa olyan dolgokkal állhat elő, melyek miatt a haja is égnek áll. Egy régi üggyel kell ismét foglalkoznia, amiből szintén elege lehet. Ugyanakkor a megélhetésben a dolgok a kedve szerint alakulhatnak. Nagy hatást tud gyakorolni egy olyan személyre, akinek a szava döntő, képes elérni mindazt, amit már egy ideje tervezgetett. Nem kedvez az idő ingatlanügyletnek.

Skorpió

Lehet, hogy olyan hírek juthatnak a fülébe, amelyek miatt szorongóvá válik. Megeshet, hogy valaki nem tartja be az ígéretét, vagy olyasmihez kell alkalmazkodnia, ami miatt az életet nehéznek érezheti. Baráti kapcsolat előtérbe kerülhet, hiszen olyan témákról tudnak beszélgetni, amelyek főként önnek fontosak. A párkapcsolatokban a társával olyasmi eshet meg, ami jó hatást gyakorolhat az életükre.

Nyilas

A munkahelyén próbáljon meg sokkaljobbanigazodniafeletteséhez, a kollégákhoz és a kialakult helyzethez! Olyan hirtelen bekövetkező változás történhet, amely miatt azt sem tudja, hogy mihez kezdjen. Őrizze meg a nyugalmát, mert így tudja meghozni a legjobb döntést. Fontos, hogy ne essen túlzásba, mert egészségügyi probléma alakulhat ki. Legyen különösen óvatos a pénzzel, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne.

Bak

A házasságokban, régi együttélésekben olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt varázslatosnak érzi az életet. Társa most egészen más színben láthatja a kettőjük kapcsolatát, mint eddig, és ez önt is határtalanul boldoggá teszi. Ám a rokonai között vannak olyanok, akikkel szemben tehetetlennek érezheti magát. Ami el tud romlani, az el is fog. Utazás során legyen óvatosabb, mert balesetveszélyes ez az időszak.

Vízöntő

Lehet, hogy olyan eseményről szerez tudomást,amelyigazán meglepi, és ami történik, azt a legvadabb álmában sem látta előre. Előfordulhat, hogy kényszerhelyzet alakul ki, és azon kívül, hogy alkalmazkodik, mást nem nagyon tehet. Roppant balesetveszélyes ez az időszak, legyen óvatos! Ha van testvére, vele összekülönbözhetnek. Gyermekével legyen türelmesebb és megértőbb, és akkor minden rendben lesz.

Halak

Lehet, hogy Ámor nyila a szíve közepébefúródik.Olyan szerelmes lehet, hogy örömében szinte a föld felett lebeg. Megeshet, hogy a vállalkozásában olyan dolgok történnek, amelyek miatt úszik a boldogságban. Előfordulhat, hogy korábbi erőfeszítéseinek most érik be a gyümölcse. Ugyanakkor anyagi ügyei nem alakulnak úgy, ahogyan azt tervezte, amit az életnek ezen a területén ígértek, azt nem váltják valóra.