A Nők Lapja 2020/34. számának horoszkópja.

Kos

Felemás helyzet alakulhat ki ezen a héten elsősorban a munkájával, megélhetésével kapcsolatban. Megeshet, hogy a felettesével konfliktusba fog kerülni. De az is megtörténhet, hogy olyan szituáció jön létre, amely miatt szorongóvá válik. Ugyanakkor kollégával jól megérthetik egymást, és olyan feladattal is megbízhatják, amely igazi örömmunkának számít. A párkapcsolatokra a kiegyensúlyozottság lehet most jellemző.

Bika

Annyira jól tud kommunikálni ezen a héten, hogy talán még homokot is képes lenne eladni a sivatagban. Remekül tudja képviselni az érdekeit, így könnyebben elérheti mindazt, amit egy ideje már tervezgetett. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, ami azért nem jelent nagy problémát, mert van miből költenie. Olyan esemény is történhet, amely előtt döbbenten állhat, és örülhet, hogy ez nem önnel esett meg.

Ikrek

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, mert olyan bevétel ütheti a markát, amelytől erősödhet a biztonságérzete. Sőt, az anyagi sikerek jó hatással lehetnek még a kedélyállapotára is. Kedvez az idő ingatlannal vagy rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének is. A környezetében akad olyan személy, akit akkor látna legszívesebben, amikor a háta közepét. Egy ismerősével összekülönbözhetnek.

Rák

A munkában, megélhetésben idegesítő helyzet alakulhat ki. Erre talán azért kerül sor, mert egy kollégája olyan dologgal állhat elő, amelyet ön nem tud elfogadni. De ne hagyja magát, mert most jól tudja képviselni az érdekeit, és elérheti mindazt, amit szeretne, amit fontosnak tart, sőt, a többiek is azt teszik majd, amit ön jónak gondol. A párkapcsolatokban azért jöhet létre feszültség, mert a társa valamiben köti az ebet a karóhoz.

Oroszlán

Ha nem is gázol térdig a húszezresekben, azért anyagilag nem jár rosszul. Előfordulhat, hogy valaki az ön zsebében turkál, vagy olyan dolgokkal foglalkozik, amelyekhez semmi köze sincs. Igazi energiavámpír is lehet a környezetében, de most ön a helyzet magaslatán állhat, és nem engedi, hogy elszívják az erejét. Ha vannak titkai, most nagyon vigyázzon rájuk, mert napvilágra kerülhetnek, és ennek hatására nagy botrány várható.

Szűz

Nem érvényes a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak nincs szerencséje a pénzügyekben, mert az életnek ezen a két területén igazán mázlistának mondhatja most magát. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet, jól kezelhető a gondja. Kopogtathat a múlt, olyasmivel is foglalkoznia kell, amiről úgy hihette, pontot tett már a végére. Próbáljon meg pihenni, mert később sok feladat várhat önre!

Mérleg

Olyan esemény történhet, amely miatt úgy érezheti, Isten a tenyerén hordozza. Roppant szerencsés lehet ez a hét, olyan dolgok eshetnek meg önnel, amelyek miatt a környezetében megnőhet az irigyei száma. A párkapcsolatokban a társa furcsa helyzetbe kerülhet, mert megeshet, hogy összekülönbözik valakivel, akivel nagyon nem kellene. Ugyanakkor valakinek köszönhetően a munkában, a pénzügyekben sikereket érhet el.

Skorpió

Olyan felállás jöhet létre, amelyet nem tud elfogadni. De az is megtörténhet, hogy olyasmire mond igent, ami miatt a későbbiekben saját magát hozza nehéz helyzetbe. A kapcsolatai között akadhat olyan, akinek sokat köszönhet, és lehet olyan is, aki táncot jár az idegein. A házasságokban, régi együttélésekben a társa a héten olyan dologgal állhat elő, amelyet hallva úgy meglepődhet, hogy csak ámul és bámul.

Nyilas

Furcsa szituáció alakulhat ki a héten. Előfordulhat, hogy a munkahelyén olyan helyzet jön létre, amelyet nehezebben tud kezelni. Illetve megeshet, hogy új dolgokhoz kell alkalmazkodnia, ami nem megy könnyen. A szerelem egén is viharfelhők gyülekezhetnek, szakításveszélyes a mostani hét. Ha pénzét ingatlanra vagy az otthona szebbé, jobbá tételére költi, akkor ezt helyesen teszi. Érdemes lenne az álláspiacon is körülnéznie.

Bak

A szerelmi életében történő változások miatt örömében néhány centiméterrel a föld felett lebeghet. Ha ön szülő, akkor a gyermekével jól kijöhet. Olyan esemény is történhet, amely miatt más színben láthatja a világot és benne a saját helyét. Fortuna istenasszony támogatását élvezheti, ezért ne hagyja ki a szerencsejátékokat sem! Rokon viselkedése miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Elromolhat valami, amitől idegessé válhat.

Vízöntő

Kommunikációs problémák keseríthetik meg az életét ezen a héten, ezért nagyon fontos, hogy megőrizze a hidegvérét, és egyértelműen fogalmazzon. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre, mert olcsón megúszhat valami kellemetlenséget, vagy olyan összeg ütheti a markát, amelyre nem számított. Lazítson, gyűjtsön erőt, mert a következő időben rengeteg nehéz feladat szakadhat majd a nyakába.

Halak

Az a csoda is megtörténhet, hogy ami miatt szenved, abban olyan változások következnek be, amelyek hatására boldognak és elégedettnek érzi magát. Ha van olyan személy, akivel eddig nem tudott kijönni, akkor most elégedettséget érezhet, mert az illető alkalmazkodni fog önhöz. A párkapcsolatokban a társával olyasmi eshet meg, ami miatt örömében madarat lehetne fogatni vele. A pénzére jobban ügyeljen!