Vigyél színt az iskolakezdésbe! (x)

A színes és divatos gyerekruhákban az a legjobb, hogy ugyanúgy felvidítják a kicsiket, mint a felnőtteket. Azonban ezek többnyire olyan darabok, amiket nem éveken keresztül fognak viseli a gyerekek, hisz akár már néhány hónap vagy egy szezon alatt ki is növik őket, viszont ez idő alatt elég nagy strapának lehetnek kitéve. Ezért is fontos, hogy minőségi de jó ár-érték arányú darabokat válasszunk a tanévkezdésre – ebben nyújt segítséget ez a cikk.

Legyen emlékezetes a tanévnyitó!

Egy-két alkalmi ruhadarabra minden gyereknek szüksége van, hisz a tanévnyitóra illik elegánsan érkezni, és év közben lehetnek szereplések, különféle ünnepségek, ahol a gyerekeknek szépen felöltözve kell megjelenni. A fiúknak egy egyszerű, fehér ing alkalmi nadrággal és cipővel tökéletesen megfelel, a lányoknak pedig egy csinos tüllszoknya blúzzal, esetleg csipkebetétes felsővel vagy tunikával jelentheti a teljes eleganciát.

Kislányosan csinos hétköznapok

Biztosan te is szívesen öltöztél csinosan iskolás korodban, és ezzel valószínűleg a mai kislányok sincsenek másképp. Egy jó kis színes póló a legszürkébb napokat is felvidítja, különösen, ha van rajta egy interaktív flitteres motívum, ami egyetlen simítással megváltoztatható, mert nem mindegy ám, mi van a pólón, egy pillangó vagy unikornis! És az örök, soha meg nem unható lábbeliről se feledkezzünk meg: nincsen olyan kislány, aki egy szép balerinacipőben ne érezné magát legalább egy picit hercegnőnek.

Sportos eleganciát a fiúknak is!

Vannak olyan fiúk és lányok számára egyaránt örök, soha nem megunható ruhadarabok, mint például a kapucnis felsők és jogging nadrágok, amiket lazán viselhet a gyerek, bárhol is legyen, iskolában vagy épp a nagyszülőknél. Ezért is jó, ha beújítunk pár praktikus darabot, különösen a fiúknak, akiknek szükségük lesz rájuk szaladgálás és biciklizés közben. Ha pedig aznapra már vége a játéknak, az otthoni kényelem a gyerekek számára sem utolsó szempont, amiért egy mesefigurás köntössel vagy színes pizsamával sokat tehetünk.

Ha minden ruhadarabot, beleértve az alsóneműket és a zoknikat is egy helyen vásárolnád meg tanévkezdésre az új hátizsák mellé, akkor látogassatok el az Auchanba, és próbálgassátok addig a különféle darabokat, amíg együtt meg nem találjátok a tökéletes szetteket! Választékból garantáltan nem lesz hiány.

Vigyél színt az iskolakezdésbe az Inextenso by Auchan Back to School színes és vidám kollekciójával!

www.auchan.hu