A Nők Lapja 2020/33. heti horoszkópja.

Kos

Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. A meglévő kapcsolatokban elérheti mindazt, amit csak szeretne. Ha ön szülő, gyermekére hatást gyakorolhat, aki azt teszi majd, amit ön jónak tart. Ha munkáról vagy a feletteséről van szó, akkor meg kell acéloznia az idegeit, nehogy olyat tegyen, amivel önmaga alatt vágja a fát. Megeshet, hogy olyan átalakulásra kerül sor, amivel nem ért egyet, de ne aggódjon, később a dolgok változhatnak.

Bika

Lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt vagy nem látja, vagy borúsnak találja a saját jövőjét. Ez pedig hatással lehet a kedélyállapotára. Sőt, talán annyira szorongóvá válik, hogy éjszaka elkerüli önt az álom. Ám semmi sem tart örökké, ennek a nehéz helyzetnek is rövidesen búcsút inthet. Olyan találkozásra is sor kerülhet, amely miatt örömében fülig ér a szája. Nagyobb vásárlást érdemes ezen a héten intézni.

Ikrek

Olyan dolgok juthatnak a fülébe, amelyek nincsenek jó hatással a hangulatára. Megeshet, hogy olyan esemény is történik, amely miatt könny csillog a szemében, amely talán még az egészségi állapotára is befolyással lehet. Ugyanakkor, ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra, mert olyan összeg ütheti a markát, amelyre nem is számít. A vételeket és az eladásokat is most kellene intézni, mert ezekben roppant sikeres lehet.

Rák

A párkapcsolatokban a nehézséget főként társa rokonsága vagy ingatlannal kapcsolatos, bonyolult ügy okozhatja. De az is lehet, hogy olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt hajlamossá válik a kapkodásra, pedig ez egyébként nem jellemző önre. Az a legfontosabb, hogy bármi történjen, őrizze meg a hidegvérét, így elkerülheti, hogy olyan helyzetbe kerüljön, amilyenbe nagyon nem szeretne. Egy ismeretségnek sokat köszönhet.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy olyan esemény történik, amely miatt kinyílik a kisbicska a zsebében. De az is megeshet, hogy nehezen tudja kezelni a kialakult helyzetet, és ez a feszültség kikezdi az egészségét. Pedig most mindennél fontosabb, hogy egészséges legyen, hiszen olyan dolgok előtt áll, amelyek véghez viteléhez óriási energiára lesz szüksége. Egy szerencsétlen helyzetből jól jöhet ki, ami miatt hálát adhat a teremtőnek.

Szűz

Nem kedvez az idő bankkal, pénzintézetekkel, biztosítással, egyéb, anyagiakkal kapcsolatos ügyek intézésének. Ne vegyen fel hitelt, mert nehezen tudja majd törleszteni, és senkinek ne adjon kölcsön semmit! Olyan esemény történhet, amely előtt döbbenten áll, és hálát adhat a sorsnak, hogy ön nem kerül ilyen helyzetbe. Legyen mindennél fontosabb az egészsége megőrzése, illetve egy váratlan dologra mondjon igent!

Mérleg

Ha párkapcsolatban él, megeshet, hogy a társa és az ön rokonsága között konfliktus alakul ki. Az is lehet, hogy élete párja olyan dolgokkal foglalkozik, amelyek nincsenek jó hatással sem a kedélyére, sem a világlátására. Ám ön hatást gyakorolhat rá, és erőt tud önteni belé. Ügyesen tudja képviselni a saját érdekeit, aminek a gyümölcsét főként a megélhetésében szüretelheti le. Ám valaki úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná.

Skorpió

Ha munkáról, megélhetésről, kollégákról, napi rutinról van szó, akkor olyan helyzet alakulhat ki, amelyet nehezebben tud kezelni. Ám a környezetében van olyan személy, akivel megoszthatja a gondjait, és akitől olyan tanácsot kaphat, amelyet megfogadva valóban megoldhatja még a régi gondjait is. Olyan találkozásra is sor kerülhet, amely miatt örömében akár a föld felett lebeghet néhány centiméterrel. Pénzére ügyeljen!

Nyilas

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, mert az életnek ezen a területén alakulhatnak ki embert próbálónak nevezhető helyzetek. Ha ön szülő, gyermeke miatt sokkal mélyebben kell zsebbe nyúlnia, mint ahogyan azt korábban gondolta. A munkában a változás elkerülhetetlen, emiatt azonban azért ne aggodalmaskodjon, mert kiderülhet, hogy a helyzet nem is olyan rossz, mint ahogyan azt gondolta. Utazás során kár érheti.

Bak

Ha úgy érzi, hogy mások miatt nem könnyű az élete, akkor érdemes lenne magába néznie, önvizsgálatot tartania, mert rájöhet arra, hogy önnel is nehéz az élet. Például hajlamos körömszakadtáig ragaszkodni olyan dolgokhoz, amelyeknek lejárt az ideje. A makacsságával mgnehezítheti mások életét. Ha még nem szerelmes, meglepődhet az érzésein, mert olyasvalakivel hozhatja össze a sors, aki iránt úgy érez, amit eddig talán soha.

Vízöntő

Olyan szabályokhoz kell alkalmazkodnia, amelyeket nemcsak igazságtalannak, hanem felháborítónak is tarthat, és miattuk anyagilag nehezebb helyzetbe kerülhet. Ha pénzről van szó, most nem áll a helyzet magaslatán. Olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát, vagy feleslegesen költhet. Rendkívül balesetveszélyes a hét, vigyázzon magára! Mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így kerülheti el a kommunikációs problémákat.

Halak

A legfontosabb feladat, hogy a pénzére és az értéktárgyaira jobban ügyeljen. Megeshet, hogy olyan helyzet jön létre, amely miatt át kell alakítani a családi költségvetést, és szorosabbra húzni a nadrágszíjat. Feletteséről vagy jót mondjon, vagy meg se szólaljon! Ha utálja a főnökét, akkor érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhat. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Öntse szavakba az érzéseit!