A Nők Lapja 2020/32. heti horoszkópja.

Kos

Munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt korábban gondolta, vagy tervezte. Lényeges, hogy megőrizze nyugalmát, különösen, ha az egzisztenciájáról vagy a feletteséről van szó. Mert elhamarkodhat valamit, vagy észre sem veszi, és agresszíven kommunikálhat, amivel önmaga alatt vághatja a fát. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes a mostani időszak. Gyermekével is legyen elnézőbb!

Bika

A pénzére, az értékeire jobban kellene ügyelnie, mert megeshet, hogy a saját hibájából veszteség éri. Előfordulhat, hogy olyan esemény történik, amely miatt borúsabban látja a jövőt. Mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így kerülheti el, hogy főként a famíliájában kialakuljon olyan helyzet, amely miatt úgy érzi, legszívesebben a falba verné a fejét. A párkapcsolatokban, ha türelmes marad, nem lesz oka panaszra.

Ikrek

A pénz körül foroghatnak a gondolatai, mert nincs belőle annyi, amennyi elég lenne. Megeshet, hogy ezen a területen megvalósíthatatlan elképzelései támadnak. Nem szabad bevállalnia kétes dolgokat, mert ebből később veszteségei lehetnek! Ha van titka, nagyon vigyázzon rá, mert most kitudódhat, és olyan helyzet jöhet létre, amilyet nagyon nem szeretne. Belemehet egy olyan kalandba, amely felvillanyozza, élvezi a helyzetet.

Rák

Ha van munkája, akkor olyan esemény történhet a munkahelyén, amely miatt akár a kétségbeesés határára is kerülhet. Szedje össze magát, ne kapkodjon, mert a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan az most látszik! Felettese is paprikás hangulatba kerülhet, mert ő is nehéz helyzetben van. Ha egy mód van rá, most csak arra adjon ki, amire nagyon muszáj. A párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki.

Oroszlán

Még az is lehet, hogy olyan átalakulások következnek be, amelyekkel szemben tehetetlen. Azon kívül, hogy alkalmazkodik a változásokhoz, mást nem nagyon tehet. Ám történjen bármi, ne essen kétségbe, mert semmi nem tart örökké, ez a nehezen kezelhető szituáció is elmúlik egyszer. Ha párkapcsolatban él, társa feszültebb, ezért kesztyűs kézzel kellene most bánnia vele. Így kerülheti el az idegtépőnek nevezhető helyzetet.

Szűz

Lehetséges, hogy a szerelmi viszonyokban elfogadhatatlan helyzet jön létre, és a kapcsolatnak ezzel vége szakad. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben tudnak kijönni, de mivel ügyesen tud kommunikálni és manipulálni, mégis elérheti nála azt, amit szeretne. Olyan változás következhet most be, amely hatással lehet a jövője alakulására. A nadrágszíjat szorosabbra kellene húznia, mert pénzügyi gondjai támadhatnak később.

Mérleg

A környezetében most több az ideges, türelmetlen ember, akik miatt olyan helyzetbe kerülhet, amilyet nem szeretne. Ha párkapcsolatban él, a társának olyan problémái adódhatnak, amelyek előtt ön értetlenül áll. Fontos, hogy ebben az őrjítőnek nevezhető szituációban ne adjon neki tanácsot, ha lehet, meg se szólaljon, így elkerülheti, hogy kihúzza nála a gyufát. A világban olyan esemény történhet, amelyet döbbenten néz.

Skorpió

A munkában, megélhetésben idegtépő helyzet alakulhat ki. A felettese olyan dologgal állhat elő, ami miatt kétségbeesik. De az is lehet, hogy egy kollégával kerül konfliktusba. Az lenne a legjobb, ha ezen a héten hanyagolná az ön számára fontos témákban a kommunikációt, mert olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt ősz hajszálainak száma megduplázódhat. Váratlan esemény vagy találkozás viszont felvillanyozhatja.

Nyilas

Ha ön szülő, előfordulhat, hogy a gyermeke miatt az idegei megfeszülnek. Ha vállalkozó, akkor olyan esemény történhet, amely nem gyakorol jó hatást az anyagi ügyeire. De az is lehet, hogy a munkája során olyan szituáció jön létre, ami miatt el kell gondolkodnia a saját jövőjén. Talán a változtatás is felmerül. Ha párkapcsolatban él, társa olyan helyzetbe kerülhet, ami miatt hirtelen veszekedés robbanhat ki.

Bak

Igen fontos az egészsége megőrzése. Nagy esély van arra, hogy beavatkozásra kerüljön sor, esetleg egy betegség kezelésében új módszert/gyógyszert alkalmazhatnak. Rokonságában van olyan személy, aki miatt az idegei megfeszülhetnek, és akivel össze is rúghatja a port. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. A szerelem egén villámok cikázhatnak, talán még búcsút is intenek egymásnak.

Vízöntő

A házasságokban, régi együttélésekben társának egzisztenciális gondja támadhat, ami befolyással lehet a hangulatára. Megeshet, hogy az ő munkahelyén olyan helyzet alakul ki, ami miatt nehezebben jön álom a szemére. A rokonai között van olyan személy, akire jobban oda kell figyelnie. Ha egy mód van rá, semmiképp ne politizáljon, mert ezzel csak felidegesíti magát. Egy váratlan találkozás felvillanyozhatja.

Halak

Most minden esély megvan arra, hogy a munkahelyén olyan változás következzen be, amely érinti az ön megélhetését is. A munkahelyi pletykákra érdemes odafigyelni, mert amit mondanak, az igaz. A dolgok nagyjából úgy történnek majd, ahogyan azt mások az ön fülébe súgják. Kolléga miatt is kinyílhat a bicska a zsebében. Pénzére jobban ügyeljen, mert megeshet, hogy olyan kiadásra kerül sor, amely nem éri meg az árát.