Heti horoszkóp: 2020. július 29. – augusztus 4.

A Nők Lapja 2020/31. heti horoszkópja.

Kos

A hét legfontosabb feladata a nyugalma megőrzése, különösen, ha családtagokról vagy ingatlannal kapcsolatos ügyről van szó, mert idegtépő helyzet jöhet létre. Olyan váratlan szituáció is kialakulhat, amely miatt döbbenetében csak kapkodja a fejét, és mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. Valakinek nagy szüksége van az ön támogatására, arra, hogy szavakba öntse az érzéseit, elmondja neki, hogy mennyire szereti.

Bika

Ne gyötörje magát, a múlton már úgysem tud változtatni! Próbáljon meg előretekinteni, és csak a jelennel foglalkozzon. Bármennyire nem szereti a változásokat, most mégis kénytelen lesz olyan döntést meghozni vagy olyan helyzethez alkalmazkodni, amihez kevés kedvet érez. Sajnos, ha pénzről van szó, nem áll a helyzet magaslatán, ezért fontos, hogy most csak arra adjon ki, amire nagyon muszáj. Rokonnal legyen türelmesebb!

Ikrek

Lehet, hogy zűrzavaros helyzetbe kerül. Az is megeshet, hogy olyan szituáció alakul ki, amelyben nem tud dönteni, vagy amely miatt nehezebben jön álom a szemére. Előfordulhat, hogy a nehézségek ellenére pénzügyek terén mégis jobban tudja képviselni az érdekeit. Törődjön többet az egészségével, ha betegséggel küszködik, akkor ne sajnálja a pénzt a gyógyulásra. Fokozottan balesetveszélyes ez a hét!

Rák

Olyan szituáció jöhet létre, amely miatt szorongóbbá válhat. Ráadásul, ha kommunikációról van szó, akkor nem állhat a helyzet magaslatán. Megeshet, hogy előbb beszél, és csak utána gondolkodik, amivel önmagát hozhatja hátrányos helyzetbe. Pénzére, értéktárgyaira jobban vigyázzon; ha egy mód van rá, csak a legszükségesebbekre adjon ki. A párkapcsolatok akkor működhetnek jól, ha ön ügyel a szavaira.

Oroszlán

Olyan váratlan esemény történhet, amilyet talán korábban el sem tudott képzelni. A döbbenettől még az álla is leesik. Előfordulhat, hogy ennek hatására másként látja a jövőt, és olyat tesz, amivel a környezetét is meglepi. Olyan helyzet is kialakulhat, amikor nehéz lesz tisztességesnek és emberségesnek lennie. Ha ön szülő, figyeljen a gyermekére, mert kénytelen lesz miatta mélyebben a zsebébe nyúlni.

Szűz

Sok munkáért kevés bért! – ez lehet a héten a jelmondat, amely miatt szorongóbbá válhat. Megeshet, hogy a munkahelyén olyan intézkedéseket vezetnek be, amelyek miatt érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon. Valakinek szüksége lehet az ön segítségére, de az is lehet, hogy jótett helyébe most jót vár. A szerelmi kapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, partnere elfogadó magatartását értékelje! Egészségére jobban ügyeljen!

Mérleg

Ha párkapcsolatban él, akkor talán soha nem volt még olyan nagy szüksége a türelemre, a higgadtságra, mint ezen a héten. Társa magatartása miatt felmerülhet a szakítás gondolata. De az élet más területén is egyik pillanatról a másikra tébolyító helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy búcsút int egy olyan személynek, akivel eddig jó kapcsolatot ápolt. Mindezek hatására lehetséges, hogy nem látja tisztán a saját jövőjét sem.

Skorpió

Olyan esemény történhet, hogy önnek a meglepetéstől talán még az álla is leesik. A munkájában igyekezzen jó teljesítményt nyújtani, és alkalmazkodni ahhoz a helyzethez, amely a munkahelyén kialakul. Ha ön szülő, gyermekének nagy szüksége van arra, hogy szavakba öntse, mennyire szereti. A szerelmi életében is változásra van kilátás, kedvese rajongása elbűvölheti. Ha egészségi problémája van, vegye komolyan.

Nyilas

Párkapcsolata egén viharfelhők gyülekezhetnek. Megeshet, hogy egy régi viszonynak azért int búcsút, mert beléphet a nem is annyira titokzatos harmadik az életükbe. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szüksége, mert ugyan lehet bevétele, de olyan kiadásra is sor kerülhet, amely felesleges, amelynek során silány dolgot vásárolhat meg. A munkában olyan helyzet jöhet létre, hogy ön csak ámul és bámul.

Bak

Előfordulhat, hogy amit korábban megígértek, azt nem váltják valóra, ezért csalódottnak érezheti magát. Próbáljon meg elfogadóbban viselkedni, és akkor könnyebben pontot tehet olyan ügyek végére, amelyek miatt olykor könny csillog a szemében. Anyagi téren nagyobb óvatosságra van szüksége, mert megeshet, hogy olyan dologra mond igent, ami miatt a későbbiekben roppant nehéz helyzetbe kerülhet.

Vízöntő

A megérzései tökéletesen működhetnek. Hallgasson az ösztöneire, különösen, ha pénzről van szó. Olyan összeg is ütheti a markát, amelyre nem számított. Megeshet, hogy olyan lehetőséget is az útjába sodor az élet, amely miatt örömében fülig ér a szája. A párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki. Sőt, olyan helyzet is létrejöhet, amikor felmerül a szakítás gondolata. Balesetveszélyesebbek ezek a napok.

Halak

Most olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek hatására úszhat a boldogságban. Amennyiben a szerelmi életére eddig az állóvíz volt jellemző, akkor olyan változás következhet be, amely miatt örömében néhány centiméterrel a föld fölött lebeghet. Pénzügyek terén kevesebb a szerencséje, de az is lehet, hogy a munkahelyén jön létre olyan helyzet, amely miatt elgondolkodik azon, hogy talán távoznia kellene.